Forlaget Erwin Neutzsky-Wulff

Riget fattes penge, og det betyder beklageligvis, at vi ikke længere kan lade staten forsørge os. Jeg har i en årrække modtaget sekscifrede arbejdslegater, forfatternes socialhjælp – det kan jeg ikke længere regne med.

Det betyder, at jeg er nødt til at begynde at tjene penge på mine bøger, og det forudsætter igen, at jeg udgiver dem selv. En bog, der udkom på et "rigtigt" forlag og blev solgt i 3.000 eksemplarer, indbragte mig 20.000.

BIBELEN gav en kvart million, der, som læseren nok har gættet, ikke gik til en svømmepøl, men til at holde mig i live det år, det tager mig at skrive den næste. Man skal heller ikke tro, at forfatterens ringe udbytte skyldes grådige forlag – forlæggere er idealister, ellers ville de ikke være i en så lidet givtig branche.

Det skyldes, at forfatteren også skal betale forlæggerens husleje og forlæggerens ansattes husleje og boghandlerens husleje og boghandlerens ansattes husleje. Hvis disse mellemled elimineres, ser regnestykket en hel del anderledes ud.

Naturligvis forudsat, at du har fået et halvt hundrede bøger ud på etablerede forlag og er blevet en etableret forfatter med en fast læserskare – DON'T TRY THIS AT HOME, KIDS! Det korte af det lange er, at Forlaget Erwin Neutzsky-Wulff går i luften i efteråret 2012, og forlagets hjemmeside, der erstatter enw.dk, 12-6-12.

Det korte af det lange er, at det fra nu af er HER, det sker:

enwforlag.dk

Mange Hilsener

ERWIN NEUTZSKY-WULFF