Læserbreve

 

Søde Dracula!

Jeg hedder Susanne og er nitten år og meget velskabet. Jeg har læst »Døden i Pestsumpen« flere gange og synes det virker, som han der har skrevet den, godt kan lide det gør ondt på piger. Jeg kan godt lide, at det gør ondt på mig, så hvis du ved det så skriv om, han har en pige og hvor han bor, idet jeg så gerne vil være hans slave. Vi du ikke nok svare mig i bladet, da jeg ikke-sågodt vil opgive min adresse (undtagen til ham, selvfølgelig.)

Hilsen hans tjener for evig.

Kære Susanne.

Akja Wulf er gift. Meget gift, Endda, ville jeg sige. Hvilken oplysning må formodes at overflødiggøre et svar på dit næste spørgsmål.

Jeg erindrer så tydeligt sidste gang, (wer)wulf var på jagt, en nat i fuldmånenes skær, og kom hjem og fortalt sin ulvinde, at han havde sparet en ung kvindes liv, fordi hun - som han sagde - så så sød ud. Hustruen opsporede pigen og - nåja, det, der blev tilbage af sidstnævnte, bruger jeg til at tætne vinduer med i min borg i Transylvanien. Så medmindre du har m e g e t veludviklede hjørnetænder.... hvis du forstår, hvad jeg mener.

Venlig hilsen
DRACULA

REDACTIONELT:
GULDALDERDIGTEREN
WULF har ikke fred i sin grav. Vi har nemlig forsømt at gøre vitterlig for al folket, at det er ham der har skrevet DRÆBEREN FRA UNDERBEVIDSTHEDEN i Gru 18
DØDEN I PESTSUMPEN i Dracula 11 DEN LILLE
DEN LILLE GRUSOMME der begyndte i Gru Årsalbum 1
MISSION: DRÆB JESSE JAMES i SM 141
og
MUMIENS BLOD i Dracula 12
Hvil i fred, Wulf!
PALLE