Læserbreve fra GRU

 

Gamle stykke kødaffald!

(...)

Der er også en anden ting. Novellerne er for det meste meget gode, men der er også dårlige ind i mellem. Ham der Wulff, er det ham der har skrivet »Adam Harts opdagelser«? Den bog var god.

(...)

Farvel og tak og all that jazz!
Børge Overgård
Vesterbrogade 107 D Kbhvn.

(...)

2) Om hvem der har skrevet hvad og så videre?

Ja, Ja, Ja. Helt rigtigt-Wulff er navnet. Sympatisk menneske forøvrigt. Levere sit arbejde til tiden og ingen vrøvl med fagforeningen.

Kære Fætter Maddike.

 

Luckner som specialhefte?

Nu må min varulv le. Nej et superduperoverunderkæmpespecialALBUM med geniet, der mixed Huset i nummer 17. Pis: var det også ham der pillede ved Harmachis, små glaskugler? Den var skøn. I det hele taget lidt mere gys og lidt mindre gnæk, hvad?

»Ærlig byttehandel« var god, det var &taquo;Mordkontrakten« også, men »Skrig bare« var dum. Jeg gør det kun for penge var noget B-R-Æ-K. Der er vist også nogle inde på Interpisse, der gør det for penge, det er ihvertfald noget l.......... de laver.

Ku' vi ikke få en serie om dem der laver Gru og de andre blade, Uno, Per og Wulff og de andre, med grusomme billeder og slimet tekst om hvad de ellers laver og sådan noget.

For fremtiden køber jeg kun de blade Wulff er med i og det gør mine kammerater også kun.

Se så at få fart på hvis vi ikke skal gøre brug af de der bombetrusler.

Hilsen
Anders DWAT
Ordrup...

Kære DWAT

Jamen kære ven dog! Er Wulff virkelig så god. Jeg havde ellers fået den fornemmelse at det kun var en inderkreds, der tvunget af ham selv, læste hvad han skrev. Ja sådan er det ihvertfald her ude på redaktionen. Han kommer løbende med en bunke krøllede ark i hånden, småmumler et eller andet, og presser dem op i snuden på en. Altimens man så sidder og keder sig, vandrer han op og ned af gulvet. Jeg har en gang fået ham til at sætte sig ned, men han røg op af stolen lige så snart man rykkede den mindste smule på smilebåndet, og spurgte: Hvad er det der er så morsomt SVAR, er det ikke fantastisk skrevet etc ect.

På den måde kan man så få tiden til at gå en nat eller to, hvorefter man varper ham ud af døren og skriger efter ham at vi sender pengene (for historien) og at han virkelig godt kunne sende sine næste epistler med postvæsenet. Efter hvad Palle siger om ham, skulle han have skrevet en del bøger.

Angående serien om mine medarbejder kan jeg oplyse af det eneste bemærkelsesværdige ved dem, er at jeg har dem ansat, ellers er de dødsyge, og jeg finder ingen grund til at mit fantastiske blad skulle krakke endnu. Jeg vil råde dig til at blive ved med at købe Gru, for det kunne jo være at jeg forseglede de næste numre af bladet så du bliver nødt til at købe det som katten i sækken. Kære Ven! Bare du skriver afsender på bombem, er den altid velkommen....

Med de grusommeste hilsninger fra din fætter Maddike.