Læserbrev

Skrevet inkognito

 

KASTRUP
kære Fætter Maddike,
Dette brev som jeg her skriver til dig er rent personligt, jeg har været en trofast læser af dit blad lige fra nr 1 og nu til nr 21 somsagt jeg har alle nr af det, men der er noget som jeg gerne vil have eller spørge dig om du kan være mig behjælpelig med og svare mig med privat brev, det drejer sig om en del spørgsmål som jeg gerne vil have besvaret, da jeg efterhånden er løbet panden ind i for mange murer, uden nogen svar,
spørgsmål,

1, hvor mange satans symboler findes der og hvordan ser de ud,

2, hvilke navne findes der om satan

2, findes der klubber for satan sekter her i landet og om hvor de findes

4, Hvor kan man få bøger om det overnaturlige og hvis der findes som jeg har ladet mig fortælle satans bibel.

Jeg har prøvet forskellige biblioteker og forhørt mig om disse ting men ekspedienterne eller bibliotekarerne står bare og glor på en som om man varsindsyg og siger sådanne bøger findes der slet ikke det må være en misforståelse eller sådan hvad skal man så gøre jeg er gået istå derfor skriver jeg dette brev til dig for jeg tænker at mange af de ting jeg tænker på f.sks. på rædselens teater det er ikke noget du finder på det må stamme et eller andet sted fra ligeså Heksebrændeninger der må findes skrifter eller sådan noget jeg kan gå udfra.

Vil du være mig behjælpelig med at svare mig på disse spørgsmøl og sende svarene privat til mig så vil jeg være dig dybt taknemlig jeg går meget op i dette emne.

 

Kære ven!

Som du ser offentliggører jeg dit brev alligevel. Fordi jeg tror der er en masse der sidder og brænder inde med de samme spørgsmål. Og jeg gider ikke svare dem allesammen privat, du må jo huske på at min hovedbeskæftigelse stadig er at lave GRU. Men her kommer nogle af svarene.

1) Der findes givetvis en del satans symboler, men jeg kan kun huske et par af dem. Du tager venstre hånd og folder de 3 midterste fingre ind i håndfladen, således at både lillefingeren og tommeltotten stikker ud. Dette symbol skal forstås såleder at de 3 fingre er fornægtelsen af treenigheden og torasterende symboliserer satans horn, som han efter sigende skal være i besiddelse af. Det andet er pentagrammet (en femtakket stjerne). Den er af en læser af »Vampyren« blevet udlagt således: Stjernen skal vendes så at tre af takkerne vender nedaf. Nu skulle den faktisk være en portræt af Satan hinself. Horn foroven hageskæg forneden og fipskæg ud til siderne.

Denne fortolkning syntes jeg dog er lidt for letkøbt. Pentagrammet har, og bruges stadig, når man vil i kontakt med de uden for vores opfattelsesevne liggende kræfter. Så deri ligger forklaringen givetvis; det er altid rart at have en ved hånden hvis man skal lave en lille seance, uden videre forberedelse. Den siges også at være beskyttende mod andre okultisters udfald mod ens person. Hvis den bæres permanent.

2) Her er en satanisk messe som den kunne lyde (den er på latin) DIABOLOS QUI HOMINEM CREAVIT, QUEM DEUS INVIDUS IN TERRAM DEIECIT! O SATOR QUI LIGNUM SCIENTIAE BONI ET MALI SEVIT ET HOMINEM MONUIT UT DE EO COMEDAT. O AREPO, APPARE!

O LEVIATHAN, O SANGUIS PATRIS MEI QUEMCOR MEUM ADHUC BIBIT. O RAHAB QUI HOMINEM IN MYSTERIO MORTIS ERUDIVIT, FIRMITATEM MORIENDI INTERFICIENDIQUI CADENDI CAEDENDIQUI, O BELLIAR, APPARE!

O BAALZEBUB, MANUS MEAE MANUS TUAE SINT, VOLUNTAS TUA VOLUNTAS MEA SIT, INSTRUMEN TUUM SIS!

O AZAZEL, DOMINUS UNIVERSITATIS RERUM, SINIMIL SOTSUC, DAMNAS LAGLI OIUFAEL!

IPIC MASTEMA! PORAIDAO OCEUE ANARNI ICEVTI ALMA TERRAM ET CAELUM, DIABOLOS O DIABOLOS!

O ANGUIS, APPARE!

Dette er kun et skyndsomt udvalg og flere af navnene er satans sønners. Nok om det.

3) sataniske sekter? Næppe. Såkaldt »avancerede« firmafester, hvor man forlyster sig med konebytning iført gummimasker, givetvis; men at dette intet har med satanisme at skaffe, behøver jeg vel næppe fortælle dig. Den eneste moderne bevægelse, der fører den satansike tradition videre, er formodentlig WULFIANISTERNE. Som introduktion kan du eventuelt læse Erwin Neutzsky-Wulff: Etik.

Bogen skal givetvis bestilles hjem fra boghandlerens side.

4) En bog man altid kan starte med er Lehmanns »overtro og troldom«. Men okkult litteratur forefindes på Det Kongelige Bibliotek, men for det meste er disse skrifter forfattet på latin, fransk og engelsk. Forresten, Det gamle Testamente kan dog også bruges, for slet ikke at tale om Dialog om det enogtyvende århundredes to vigtigste verdenssystemer, forfatter ukendt.

For ikke at svare dit interessante brev med en foliant vil jeg slutte nu.

Med GRUSOM hilsen
fætter Maddike.