Trailers 117

 

TRAILERS 117
Dist: Thunderbird
L: 11 min. farve tone

Når trailer reel nr. 117 begynder, og det ligner en møbeludstilling i KB-hallen, så ved vi jo nok, hvor vi er henne: LOGAN'S RUN. Modelarbejde på METROPOLIS-planet, Michael York så fjottet as ever og et manus, der må være faldet ud af Sylvia Andersons papirkurv, fuldender billedet af denne pinlige børneTV-produktion. Heltindens kostume er indtagende - men det kan ligesom ikke helt bære filmen.

Maeterlincks blå fugl modtager tilsvarende treatment. For dette er en horror-trailer-spole på en ny måde: En kavalkade af de store flops. Og så kan man naturligvis ikke undvære THE LAND THAT TIME FORGOT (it should've stayed that way).

Hvad SILENT NIGHT, EVIL NIGHT er for noget, har jeg ikke været i stand til at konstatere, ud over, at den har et meget støjende lydspor og mest foregår i mørke - jo, der er en stakkels kvinde, der bliver ved med at modtage obscene phone calls fra Donald Duck.

Endelig præsenterer THE ADVENTURES OF SHERLOCK HOLMES' SMARTER BROTHER nogle shots af nogle mennesker, der står og sidder og går rundt og spiser frokost, mens Gene Wilder ler hysterisk. Han vil næppe få selskab. Og hvis ikke det er helt stof nok til et sammenbrud, så er der også SONG OF NORWAY på spolen ...

KOPI (color): A/B LYD: A

-wulf