Bagsiden

 

Fra Bind I

Erwin Neutzsky-Wulff

GUD

Med sit nye dybt originale science fiction værk GUD udbygger Erwin Neutzsky-Wulff den position, han vandt som vort mest spændende talent inden for sit felt, den fantastiske roman.

En PROM er landet i ørkenen. Promen er et interplanetarisk fartøj af vældige dimensioner, ankommet uden at nogen har set det, og nu søger et hold videnskabsmænd at udforske gæsten fra rummet. Da det efter utrolige vanskeligheder lykkes dem at trænge ind i promen, forestår besynderlige oplevelser. De fantastiske væsner fra himmelrummet er af en totalt fremmed natur, og problemerne tårner sig op, da promen atter styrer mod stjernerne.

Med mageløs fantasi og stringent logik stiller forfatteren læseren overfor svimlende perspektiver; romanen er enestående i sin art, og den placerer sig som det mest originale digterværk på markedet i disse år.

Vinten

Fra Bind II

Om Erwin Neutzsky-Wulff

ANNO DOMINI

skrev en enstemming begejstrede presse bl.a.

"... den mest særprægede og måske den bedste science-fiction-roman, der er skrevet på dansk ... forfatteren har så meget på hjerte at det næsten svimler for læseren."
Tage la Cour i "Politiken"

"Sådan skal en god science fiction bog være. "Anno Domini" er virkelig spændende ... et ambitiøst, meget smukt og originalt kunstværk."
Mogens Lyhne i "Aktuelt"

"På grænsen af det geniale ... Med fare for at blive stereotyp i min lovprisning af bogen: Jeg mindes ikke at have læst så væsentlig en dansk sf-roman. ... Læs den bog. Bliv begejstret, glad, forarget, vrede, tag stilling. Efterårets væsentligste danske bog er kommet."
Lars Olsen i "Kristeligt Dagblad"

Vinten