Læserbrev

 

Vi har modtaget følgende fra en vis Rene Engleblid. Vi bringer det her, da det måske kan have interesse for vore læsere:

Pressemeddelelse

Da kultforfatteren Erwin Neutzsky-Wulffs kulthjemmeside på kultinternettet har været fyldt med insinuationer og grove og løgnagtige beskyldninger mod det politiske politik-tidsskrift Glorien, skal jeg benytte lejligheden til at gøre opmærksom på sagens rette sammenhæng.

Vi er en gruppe politisk bevidste mennesker uden nogen tilknytning til nogen form for kultisme eller fanatisme. Vi ønsker blot på en sober måde at oplyse om regeringens fascistiske komplot om at overtage Danmark, skyde alle indvandrere og kastrere alle studerende.

Vi er åbne over for alle synspunkter, og indrømmer gerne muligheden af, at vi kan have taget fejl, selv om vi selvfølgelig har lidt svært ved at tro det, da vi har fået det hele at vide af en mand fra Aldebaran. Vores ideologiske grundlag er bredt og spænder fra Røde Mor til Star Wars.

Vi har således ikke noget religiøst tilhørsforhold overhovedet. Hverken min eller min kones dæmon er den mindste smule religiøse.

Man har også villet gøre meget ud af det faktum, at en sindsforvirret person ved navn Rene Engleblød vistnok engang skrev en bog om Erwin Neutzsky-Wulff. Bortset fra en vis navnelighed er der naturligvis ingen forbindelse overhovedet, og vi overvejer et sagsanlæg.

Jeg mødte første gang Neutzsky-Wulff i 1999, da han kom op på Gloriens redaktion og forlangte at overtage ledelsen af bladet, hvad vi blankt nægtede. Formodentlig er det denne skuffelse, der har fået ham til at udslynge forskellige beskyldninger i pressen.

Folk, der har været til hans kultkursus i kulthuset i kult- Vinstrup, blev chokerede over, hvad de fik at se og høre. Neutzsky-Wulff havde træben og fråde om munden og blev ved med at gentage: »I am God! Kill them all!« Det var i øvrigt en forudsætning for at deltage, at man skar sin højre tommelfinger af.

Selv om der i lyset af alt dette næppe er nogen, der tager den sindssyge kultforfatter Erwin Sindssyg-Kult alvorligt, synes vi på Glorien alligevel begge to, at vi burde rykke ud med denne berigtigelse. Vi er naturligvis fuldstændig ligeglade med, hvilke sindssyge beskyldninger Neutzsky-Wulff ønsker at udsprede, det må være hans sag.

Vi er glade, lykkelige og glade, på Glorien er der sang, klang og latter, og solen går aldrig ned over de små børns smil. HahaHA!

Og så har vi de fedeste dæmoner. Sindssyg-kult-sindssyg!

Med politisk hilsen

Det politiske politik-tidsskrift Glorien politisk politik-tidsskrift for politiske politikere og vi kender ikke Neutzsky-Wulff

PS: Tegn et abonnement nu! Du frelser Danmark og fordobler antallet af abonnenter ...