Hjælp Lawman!

 

Vi siger tak for de mange tilkendegivelser af, at man har haft fornøjelse af vores lokale tegneserie. Vi ser den selv som et meget nødvendigt alternativ til "Parlamentet", Mette Lisby og resten af den uskadelige røvslikker-satire, for hvem højdepunktet af humor er, at indvandrerne er degenererede på grund af indgiftning (det er nok derfor, de snakker så sjovt) men som ikke ser nogen som helst grund til at sætte spørgsmålstegn bag DRs og resten af den borgerlige presses fuldkommen skamløse krigspropaganda.

Vi synes af samme grund, at den ville have gavn af at blive lidt mindre lokal, og hertil behøver vi læsernes hjælp. Så hvis du i øvrigt finder serien umagen værd, ville vi sætte stor pris på, hvis du gjorde dit til at udbrede kendskabet til den.

Dette kan gøres ved hjælp af læserbreve til aviser (hvis de modtager hundrede, er der altid et par stykker, der slipper igennem af vanvare) eller ved at sende udvalgte striber til venner og bekendte og (især) offentlige personer og organisationer, etablerede eller alternative, eventuelt som e-mails (husk at mærke dem enw.dk). Vi håber, I er tilstrækkelig interesserede i LAWMAN og den beskedne modstand imod det totalitære mediecirkus, den repræsenterer, til at ofre et par timer på at øge dens effektivitet!

Mange Tak

Lawmans "forældre"