Gode nyheder til Bathos' læsere

 

Vores beslutning om ALDRIG AT GENOPTRYKKE BATHOS er - naturligvis - Final. Samtidig er salget imidlertid steget så meget, at det med det nuværende oplag ville være umuligt at forsyne alle bladets læsere.

Og det ville jo være tåbeligt. Et er, at de gamle numre ikke længere er til at få (måske lige bortset fra til skyhøje priser hos antikvarerne) noget andet, at man ikke kan få det sidste nye nummer.

Oplaget på BATHOS vil derfor fra og med nummer 14 blive sat markant i vejret. Dette nye oplagstal retter sig imidlertid efter det ØJEBLIKKELIGE salg - vi vil jo heller ikke brænde inde med lortet - og da samme salg er i stadig stigning, vil det nok stadig være en god idé ikke at vente alt for længe med at købe det nye nummer (som jo heller ikke bliver genoptrykt).

Tja. Sådan kan det gå.

BATHOS, der startede som fanzine og rent tidsfordriv for redaktøren, er nu et af Danmarks tidsskrifter. Det vil dog naturligvis stadig være absurd, pornografisk og elendigt tryk. IT'S …

PS: Vi har tilsyneladende haft vores første uheld med pengesedler i posten. Fremover vil vi opfordre til, at betaling for Bathos sker på bankkonto 4710 3120196510. Alt andet er på eget ansvar.

Fra nr. 14 er prisen 50,- + forsendelse 6,50.