Bathos 20 er på gaden

 

LET’S FACE IT – BATHOS er lidt sværere end EKSTRA BLADET. Men man kan jo også overdrive.

I de sidste numre har vi desorienteret mange læsere med mystiske artikler om KYNEIA og METATRON. Vi angrer i sæk og aske og bringer en stor informativ artikel om INDVIELSE.

Til stor overraskelse for ikke mindst forfatteren blev DET OVERNATURLIGE en såvel anmelder- som salgssucces. BATHOS ser på, hvad der gik galt.

Det er nu også blevet nemmere – takket være Internettet kan hvem som helst nu om dage opnå international berømmelse i løbet af en eftermiddag eller to! BATHOS røber hemmeligheden.

Næppe nogen har gjort mere for forståelsen mellem kæmpeuhyrer og lilleputter end Bert I. Gordon. BATHOS ser på hans fantastiske karriere i almindelighed, og hans noget atypiske TORMENTED i særdeleshed.

Utak er som bekendt verdens løn – det har vore tapre drenge i Irak måttet sande. Det synes Mogens Camre, de skal have en undskyldning for, og da min tidligere svoger aldrig just har haft ordet i sin magt, leverer BATHOS den for ham.

Så er der BREVKASSEN, der denne gang tager sig af hjertets affærer, og der er kommet en ny bog, som gør BATHOS rangen stridig! Et par gangstere og kinesiske detektiver bliver det også til, for slet ikke at tale om en bande SUMPKVINDER og deres bagbundne mandlige offer.

Endelig følger der et par gratis plakater med dette nummer, så I kan få lov til at reklamere lidt for os (er vi ikke flinke?) Hvis ikke det er en halvtredser værd – så lad være med at købe det.

BATHOS 20 ER PÅ GADEN FREDAG DEN 17. SEPTEMBER!