Bathos 21

 

I en del år havde redaktøren ry for at være satanist. Dette skyldtes dels hans fortid i ”Satanisterne”, dels at han gik hårdt på teologerne.

I den anledning har vi gjort dette nummer ekstra satanisk. For det første indeholder det en artikel, der besvarer alle de spørgsmål om Hans Majestæt, du altid har ønsket at stille, men var for dum til at formulere.

Derefter ser vi på konkurrenten: Den Danske Folkekirke, som er i krise – har den ikke altid være det? Nu om stunder må stavkirkeafbrænderne nok acceptere at være blevet overhalet indenom af de forfærdelige muslimer – det kigger vi også lige lidt på.

Så er der noget om Michael Jackson, der aspirerede til poppens Messias og endte som dens Antikrist. Men det er ikke det hele!

Hvad med Verdens Dårligste Film? En seng, der spiser damer?

Romantik i Kongehuset? Og til benefice for Dialogcentret og andre, som i tidens løb har forsøgt at læse imellem linjerne i BATHOS (selv om det såmænd kan være svært nok at læse, hvad der står i dem) har vi en afsløring med historisk perspektiv.

Gå heller ikke glip af dette nummers gættekonkurrence (ud over den sædvanlige med hensyn til, hvad billederne forestiller) samt flere slavepiger, end der er idioter i Folketinget (nå ja, måske ikke helt så mange)! Der er med andre ord nok en gang masser af stof – så lad bare være med at stå der og lad, som om du ikke er afhængig!

INDHOLD

Ave Satanas 2
Satan 3
Brevkasse 30
Meddelelsen om folkekirkens død overdrevet? 32
Terrorisme 36
The Amazing Mr. X 42
The Last Woman on Earth 44
Death Bed: The Bed That Eats 46
Michael Jackson 50
Til lykke! 57
The Bat 58
The Lady in the Dungeon 59
Robot Monster 60
Bathos i historien 64
Bathos 22 66

BATHOS 21: THE SATANIC ISSUE er på gaden tirsdag den 28. september – der, hvor en skuffet læser smider det. Hvis du ikke ved hvor, bliver du nødt til at betale de 50 kroner.

Men husk, at du som abonnent slipper for at betale porto (skal jeg hilse og sige fra Helena)! Det er jo næsten som at forære det væk – det troede vi faktisk i begyndelsen, vi ville blive nødt til.

Men som gamle Barnum plejede at sige: There’s one born every minute. Tænk engang – det er 1.440 genier i døgnet!