Bathos 26 på gaden 31 januar

 

Bliver ikke om LOVECRAFT – jeg skal lige have genlæst det sidste af ham og skaffet alle filmene, så det bliver nummer 27! Derimod kan man denne gang høre om Dansk Folkeparti, djævledyrkelse, esoterisk viden i gyserfilm, INVASORES DE OTRO MUNDO, KÆMPEBLÆKSPRUTTER, samt en parfumesælgers hårrejsende oplevelser.

En bølge af altruisme skyller i disse dage ind over Danmark – det sker jo ikke så ofte, så det er et initiativ, vi gerne vil støtte. Vi bringer i den forbindelse den fulde tekst til den nye single HVOR DUM DU ER.

Redaktøren har altid været af den overbevisning, at reklamer ikke hører til i BATHOS (undtagen for os selv). Af og til kommer der imidlertid et produkt på markedet, der er så fremragende, at det bør nævnes, om blot som ren og skær forbrugeroplysning.

Mange af vore kvindelige læsere vil sikkert allerede nikke genkendende til det lille vidunder, KITCHENSLAVE, som gør husarbejdet til en leg! Disse få stikord kan dog kun antyde dette overflødighedshorn af kvinder i lænker, aktuelle rapporter fra forfatterværkstedet, dårlige film, evnesvage popstjerner, flyvende tallerkener, forjagede hjemmehjælpere, moderne køkkenindretning, sort magi, spændende opdagelsesrejser i ukendte egne, strenge herskerinder, ubegribelige adjektiver, uhyrer fra sorte laguner og kvinder i lænker, også denne gang til den uforklarlige pris af halvtreds kroner!

SLUK DIT TV OG DIN MOBILOS
DU BLIVER BARE MER DEBILOS
DEN RENE VARE FÅS I BATHOS
ALT ANDET ER JO SURROGATOS