Ejet eller streget

 

BATHOS erfarer, at DR er i fuld gang med at planlægge sendefladen for den kommende sæson. For det første skal vi se en opfølger til den populære serie KRØNIKEN, og igen handler det ikke som i halvfjerdserne om arbejdere og andre sociale tilfælde, men om dygtige folk med fremtid og jakkesæt.

Det første afsnit dækker perioden 1940-45, en tid med masser af muligheder for dem, der var fremsynede og realistiske. Her møder vi Kaj Holger, hvis forretning går strygende, da det lykkes ham at få en aftale i stand med værnemagten.

Til gengæld har han problemer med terrorister, der forsinker hans leverancer. Søs er på vej op ad karrierestigen, efter at hun er blevet forlovet med Fritz Clausen, og Erik er glad for at være i FRIKORPS DANMARK og således bidrage til et nyt forenet Europa.

At vi imidlertid ikke helt har glemt idealerne fra dengang, viser en ny reality-serie, EJET ELLER STREGET. Serien skulle efter sigende give uundværlige råd om, hvordan man effektivt sparker andre ansøgere, samt det helt rigtige ansigtsudtryk, når man selv bliver sparket af chefen.

I det allerførste afsnit, AFSUTNING ELLER AFSLUTNING, streges allerede fem deltagere, der kommer til at hoste. Man kunne godt have undt Erhard Jakobsen at opleve, at DR endelig lever op til alsidighedskravet ved at være til højre for til højre for til højre for midten.

IKKE OVERRASKENDE (NÅR MAN KENDER REDAKTØREN) FORMELIG VRIMLER DET I BATHOS MED DENNE TYPE ANSVARSLØSE BEMÆRKNINGER. HVIS DU KOM TIL AT SMILE, BURDE DU MÅSKE OVERVEJE ET ABONNEMENT!