Bathos 40

 

Det fyrretyvende nummer af BATHOS er som sædvanlig en blandet landhandel: Artikler, anmeldelser, politiske kommentarer og DU-VED-HVAD. Meget om kærlighed og lidt om vejrprognoser, dommedagsprofetier og den slags. Vi fortsætter gennemgangen af filmselskabet Hammer, men der er også blevet plads til omtaler af blandt andet KINGDOM OF HEAVEN, samt nogle overvejelser om bladets linje. Hvis der altså er nogen.

Bathos 40

Jubilæumsnummeret af BATHOS er meget passende endnu mere spækket med stof end sædvanlig. Her er alt, hvad du har brug for at vide (og en hel del, du ikke har) om danske skønlitterære forfattere, fantomer, filippinske gyserfilm, fugleinfluenza, korstog, kværulantforrykthed, T. E. Lawrence, mareridt, meteorologi, nazisme, optimistjoller, paranoia, Pia, redaktørens fortid, slavepiger, spekulationsfilm, spiritister, tempelprostitution, vampyrer og ytringsfrihed. Jeg ved, du dårligt kan vente på al denne uvurderlige information, men det bliver du nu alligevel nødt til, for nummer 40 kommer først mandagen den 6. marts. Men så er det også septembernummeret!

Bathos 40

Tja – sådan kan det gå! Man anmelder et par film i en sommerferie, laver et lille blad og sælger det. Så laver man et til og et til, og nu er vi altså på uforklarlig vis nået frem til det fyrretyvende nummer! I de forløbne tre år har der naturligvis sneget sig en hel del kommentarer ind til forfatterskabet og den politiske situation, samt endnu flere bare piger i lænker, hvad læserne tilsyneladende har taget med godt humør. BATHOS er i mellemtiden blevet en regelmæssig tung kuvert indeholdende et par timers fornøjelig adspredelse for en del abonnenter og noget af en indtægtskilde for redaktøren. SO LET’S GO ON WITH THE SHOW!

Bathos 40

Hvis du vil købe BATHOS …

SÆT 63 KR. IND PÅ REG. NR.: 4710 KONTONR.: 36 31 23 39 10 I DANSKE BANK! OG SEND EN MAIL MED DIN ADRESSE TIL fontain@eskapisme.dk + OPLYSNING OM DET NUMMER, DU VIL HAVE TILSENDT

BATHOS NUMMER 40 SEPTEMBER 2006
PRIS: 50,-
ISSN 1901-4112

Bathos 40

Ansvarsløs redaktør: Erwin Neutzsky-Wulff
Layout: Helena Neutzsky-Wulff
Tryk og distribution: Jesper Fontain

Bathos 40