Transcendens for dummies

 

Transcendens for dummies

Med nummer 46 af BATHOS er det første modul af vores storstilede projekt TRANSCENDENS FOR DUMMIES endelig søsat. Med lidt held skulle det føre den håbefulde himmelstormer fra en bedre forståelse af det teoretiske grundlag for transcendensen frem til denne – i den næste sektion vil vi således bestræbe os på at hjælpe ham til at finde rundt derovre (IT’S A BIG PLACE, YOU KNOW!)

Serien har indtil videre kørt over fire numre. I det første beskæftigede vi os hovedsagelig med erkendelsesteori og neurologi, mens det andet lagde vægt på de mere karaktermæssige forudsætninger.

I nummer 45 var vi så endelig nået frem til at se på, hvad et overnaturligt væsen er, og hvad vi kan slutte om dets egenskaber. Endelig beskæftiger vi os i det sidste nummer med forberedelserne til det TEURGISKE RITUAL og selve udførelsen af dette.

Allerede med numrene 43-46 (naturligvis som supplement til DET OVERNATURLIGE) skulle man altså være i besiddelse af et solidt grundlag for den første transcendens! De første to numre udkom som bekendt i maj måned, mens de to sidste begge vil være på gaden fredag den 16. juni.

Vi minder som sædvanlig om, at specielt disse numre vil blive revet væk og ifølge bladets generelle udgivelsespolitik ikke genoptrykt – de vil altså i bedste fald kun kunne opdrives antikvarisk til ågerpriser (selv de ”normale” udsolgte numre står allerede til 200,- pr. stk.) Abonnerer du, er du naturligvis sikret dit eksemplar. I modsat fald kan (og bør) du allerede nu indsætte 63 kroner på

REG. NR.: 4710 KONTONR.: 36 31 23 39 10 I DANSKE BANK

og sende en mail til

fontain@eskapisme.dk

med din adresse samt oplysning om, hvilket nummer du vil have tilsendt. Og så i øvrigt held og lykke på færden!