Bathos 51

 

Bathos 51

Efter en ukarakteristisk pause (over en måned!) tager vi hermed hul på DE NÆSTE 50 NUMRE AF BATHOS, og du har sikkert allerede været i indholdsfortegnelsen for at se, om det er det samme gamle bras, og konstateret, at det er det! TRANSCENDENS FOR DUMMIES fortsætter med den sig hastigt nærmende udgivelse som grundbog og – som det vil fremgå af artiklen – lidt mere end det.

Bathos 51

Disse skønsomme KOANER ledsages af deres traumatiske modstykke (for nu at benytte den gamle terminologi fra O&M) i form af en psykologisk studie i den absolutte hengivelse og dennes umiddelbare genstand, ZAVIERA. Så er der den sædvanlige spredte fægtning, her især foranlediget af et af de regelmæssige angreb på min person i pressen, som THE POWERS THAT BE åbenbart anser for så påkrævede.

Og naturligvis er der også noget til den type læsere, der foretrækker dårlige film frem for dårlige vers – hvilket dog ikke betyder, at man slipper for de sidste! Nummer ENOGHALVTREDS af BATHOS være hermed anbefalet læseren til gavn, fornøjelse og rent tidsspilde!

Bathos 51

BATHOS fås ved at indbetale 63 kr. på

REG. NR.: 4710 KONTONR.: 36 31 23 39 10 i Danske Bank – husk at skrive DIT navn og nummeret på det nummer af BATHOS, du ønsker, i meddelelsesfeltet

og sende en mail til

fontain@eskapisme.dk

med din adresse samt oplysning om, hvilket nummer du vil have tilsendt.

Bathos 51

Ansvarsløs redaktør: ERWIN NEUTZSKY-WULFF
Layout: CAMILLA BRODERSEN
Tryk og distribution: JESPER FONTAIN

INDHOLD

Leder 2
Transcendens for dummies 25: Magiske formler 4
Faklen går igen 20
På muren stod skrevet med kridt 27
Indlysende 32
Chresteria 34
The Unearthly 36
Teenage Caveman 38
Return of the Fly 41
Night Train to Terror 44
Zaviera 47

BATHOS 51 udkommer mandag den 18. september

BATHOS 52 udkommer mandag den 2. oktober

Bathos 51