Månedens CD

 

Månedens CD

God overskrift – nu tror de, de får en hver måned. Faktisk var det noget i den retning, der var planen.

Hvorfor nøjes med at LÆSE om filmene, hvis man kan få en med, når man køber bladet? Masser af film er i public domain – især EN BESTEMT SLAGS FILM.

Det skulle altså rent faktisk være muligt at vedlægge en uden at blive henrettet. Hertil kommer de klassiske hørespil – ja ja, vent bare, til du hører et af de gamle gyserprogrammer med lyset slukket!

Jeg plejer jo at læse mine værker højt for en udvalgt skare for at få en umiddelbar reaktion, og det er der åbenbart mange, der har været glade for – andre låner dem på biblioteket som lydbøger og propper i deres walkman. En CD med oplæsning af et udvalgt kapitel af HJERNEN (hvis jeg får lov af min forlægger) og lignende tekster var måske således også en mulighed.

Så debuterer jeg jo ellers som STAND-UP COMEDIAN i PH-CAFEEN, foreløbig sat til 4. januar. Det bliver tapet (TÆJPED, ikke TAPÉT) så hvis jeg kan lokke det ud af arrangørerne, var der måske en CD til.

Til dette nummer har jeg og Rene Jensen lavet et spil – WELL, SORT OF! Længes du ikke også bare tilbage til den gode gamle VGA-GRAFIK, der fik din maskine til at CRASHE hvert andet minut?

Nu kan du igen føle det nostalgiske sus – og du behøver ikke at være bange for at sidde fast i en af spillets opgaver (der er nemlig ikke nogen) højst i den elendige, flimrende ENGINE! God fornøjelse (hvis du er masochist)!

Som man altså vil forstå, går BATHOS fra og med dette nummer ind i den elektroniske tidsalder. Og så koster det stadig kun en halvtredser!