Skriv en Science-Fiction-novelle - og få den udgivet!

 

Skriv en Science-Fiction-novelle - og få den udgivet!

Science Fiction Cirklen (SFC) påtænker at udgive en ny original dansk novellesamling til næste sommer.

Erwin Neutzsky-Wulff har påtaget sig at redigere den, og dermed også udvælge historierne og skrive indledning til dem.

Novellesamlingens navn bliver bestemt senere, men skriv ’Nye danske SF noveller’ i Subject – Overskrift, eller hvad det hedder i dit mailprogram.

Praktiske regler:

Afleveringsfrist 31/3 2007

Omfang: fra 2.000 til 5.000 ord er hvad vi mest forventer, men fra 1 ord og op til MAX. 10.000 ord (50.000 tegn) svarende til ca. 35 sider i vores bogopsætning – nemlig ca. 300 ord pr. side – er ok.

Novellen skal være science fiction.

Sendes i Word til enw@enw.dk

Vedhæft et par ord om dig selv, der kan benyttes i indledningen til novellen (for at få et ensartet præg på bogen har Erwin lovet at skrive alle indledningerne, men det er selvsagt godt at have faktuelle oplysninger om forfatteren at gå ud fra).

Teknisk:

Copyright for novellen tilhører selvsagt stadig forfatteren.

Der gives ikke honorar til forfatterne for novellen.

HVIS en novelle indsendes til konkurrencen må den ikke offentliggøres på anden måde før konkurrencen er slut og novellesamlingen udgivet (eller opgivet).

Så snart Novellesamlingen er udgivet (eller opgivet) har forfatteren fuld ret til at søge sin novelle udgivet andetsteds.

Novellesamlingen forventes udgivet senest ultimo august 2007, så derefter er alle fritstillet.

Hvis der er yderligere spørgsmål så send dem til enw@enw.dk eller formand@sciencefiction.dk

Carl-Eddy Skovgaard
Formand for SFC

Hvis man spørger forlagsbranchen – hvis man spørger enhver branche – vil man naturligvis få at vide, at det går ufattelig godt. Men sandheden er, at på en tid, hvor de store forlag sluger de mellemstore, er der ikke plads til meget andet end det sikre, det vil sige – ud over kogebøger og kalendere – forfattere, der allerede har en etableret læserskare.

Dette afspejles af, at antallet af små forlag (ofte betalingsforlag) vokser – forlag, bogladerne ud fra de samme betragtninger går uden om. Strengt taget kunne jeg naturligvis læne mig tilbage og være tilfreds med at være sluppet indenfor, inden perleporten smækkede i, men jeg kan ikke andet end tro, at der må være spændende forfattere OUT THERE, det vil sige omtrent hundrede etager nede ad forlagstrappen.

I stedet præsenterer vi så offentligheden i almindelighed og forlagene i særdeleshed for en PORTFOLIO, hvor de håbefulde, men håbløse er sorteret fra. Det skulle gerne være en chance – for forfatterne, men først og sidst for den danske litteratur som et alternativ til Nynne & Co.

Jeg håber, I gider! Jeg gør.

Erwin Neutzsky-Wulff