Bathos 62

 

Bathos 62

Da vi var børn, var det mest spændende altid det, der ikke var godt for os. Det er lidt ligesom folk, der lever sundt – det vil sige, de lever slet ikke – det kaldes ORTOREKSI, og man kan dø af det.

Når vi lod være med at snige os ind til de film, der var forbudt for børn, var vi NÆSTEN voksne. Som voksne er vi naturligvis nødt til at være endnu mere forsigtige.

Selvfølgelig er spændende film simpelt hen DÅRLIGE. Sex er KEDELIGT.

Du bør med andre ord holde dig langt fra pubertære publikationer som BATHOS. Medmindre du er så infantil, at du synes, borge er mere spændende end medborgerhuse, og haremspiger mere spændende end Irma-piger – så er du nemlig i alle tilfælde fordømt.

Og det bliver værre endnu. BATHOS nøjes nemlig ikke med at acceptere førstnævnte som en næsten legal eskapisme fra sidstnævnte.

Næ, påstanden er den horrible, at vampyren er mere virkelig end den anæmiske kommis, ja endda virkeligere end den form for vampyrer, der betaler lederskribenternes gage. Det er der kommet et noget specielt forfatterskab ud af, og efter fyraften dette ligeledes noget specielle blad.

Vi (det vil sige mig) på BATHOS synes ikke, du skal bruge dine penge på at gå på værtshus og i biografen. Vi synes, du skal bruge dem på at øge redaktørens whiskybeholdning.

Bathos 62

Filmene var nemlig meget bedre i gamle dage – især dem, der aldrig var særlig gode. Nu kan du – takket være DVD – oven i købet få dem at se, hvis du vel at mærke ved, hvad du skal gå efter. Behøver vi sige det? Javist, BATHOS!

Det behøver såmænd ikke engang ruinere dig. De sjældne mexicanske mesterværker, jeg anmeldte i nummer 53 og 54, stod mig i 14 dollars pr. stk. – det er 83 kroner.

Selvfølgelig kan det gøres endnu billigere. BRIDE OF THE GORILLA + FIRST SPACESHIP ON VENUS + THE REVENGE OF DOCTOR X kan du få gratis – de findes alle tre på den DVD, der er indlagt i dette nummer!

Vi på BATHOS (mig igen) bekymrer os nemlig om, at vore læsere ser noget lødigt og pædagogisk (såsom gorillaer, rumskibe og kødædende planter). Og så er der naturligvis lige det med whiskyen. Du skal nemlig indbetale 73,50 på

REG. NR. 4710 KONTONR. 36 31 23 39 10

i Danske Bank. Ved samme lejlighed skal du huske at skrive dit navn og nummeret på det BATHOS, du vil have, i meddelelsesfeltet. Endelig skal du sende en mail til

fontain@eskapisme.dk

og fortælle, hvilket nummer du har betalt for og derfor gerne vil have tilsendt, samt hvor det skal sendes hen. Samtidig bliver du automatisk medlem af THE SATANIC CHURCH OF BATHOS, og din adresse videresendt til PET og DIALOGCENTRET.

Ansvarsløs redaktør: Erwin Neutzsky-Wulff
Layout: Camilla Brodersen
Labels: Rene Jensen
Tryk og distribution: Jesper Fontain

Bathos 62

Så mangler vi bare MÅNEDENS SALMEVERS

Hvad er MER dræbende end ”stolen”? SKOLEN
Hvad kan man ikke købe tjald i? ALDI
Hvem skal man købe alt sit pjat hos? PSYKO-BAT-HOS

INDHOLD

Leder 2
Kyskhed 4
Attack of the 50 Foot Woman 18
The Cyclops 21
Circus of Horrors 25
The Black Cat 28
The Washingtonians 30
Dream Cruise 31
Bosch Revisited 34
Balladen om den dårlige betalerske 36
Mytologi for dummies 5: De første læsningsforsøg 38
Okkultisme 55
Den forkælede mand 61
Den forkælede kvinde 67
Udfordring 72
Kommunalt 74
El Monte de las Brujas 75
Satan’s Slave 78

BATHOS 62 UDKOMMER 15. MAJ!