Film, foredrag og politisk agitation

 

Mange har sikkert hørt om BATHOS, et blad for filmomaner, nørder og okkultister, eller måske endda på et tidspunkt gennembladret et eksemplar i FANTASK. Ikke alle er imidlertid opmærksomme på, at hvert nummer nu tillige indeholder en DVD med adskillige gigabytes film og foredrag.

Tag nu f. eks. den, der følger med nummer 63, der udkommer i morgen. Her får du blandt andet en klassisk filmatisering af POE samt en lige så sjælden heksefilm, der nok er noget af det mest realistiske og erotiske, der er lavet i den genre.

Du kan også høre mit foredrag om græsk religion og se min animerede version af et centralt værk af den græske mystiker PARMENIDES. Du var naturligvis til stede, da jeg vakte en vis opsigt ved at prædike feudalsocialisme i den båltale, jeg var blevet hyret til at holde Sankt Hans Aften.

Nej? Men du er måske heller ikke interesseret, og så er det jo ret lige meget, at hele historien blev optaget på video og (KUN!) er at finde på førnævnte DVD.

Derimod kan vi fortælle dig, at det nye nummer ret hurtigt bliver udsolgt, og at udsolgte numre foreløbig står i 200 kroner antikvarisk. Så din pensionsopsparing kan godt gå hjem og lægge sig! Skulle du nu imod al forventning være interesseret, kan vi fortælle dig, at du måske endnu kan få bladet, hvis du ikke venter alt for længe med at bestille det på

fontain@eskapisme.dk

samt – hvis der stadig er nogen tilbage – indbetale 73,50 på

REG. NR. 4710 KONTONR. 36 31 23 39 10

i Danske Bank (husk at skrive dit navn og nummeret på det BATHOS, du vil have, i meddelelsesfeltet). Når først bladet er udsolgt, kan vi nemlig ikke hjælpe dig, da det IKKE genoptrykkes. Det er sgu sikkert derfor, der er nogen, der abonnerer!