Bathos 71

 

Bathos 71

Som det vil fremgå af forsiden, er dette nummer i nogen grad et temanummer om KONG, det største filmuhyre af dem alle (også rent fysisk). Vi vil dog også se på tetralogien om BLOOD ISLAND, som de lidt ældre læsere vil huske som ganske grænseoverskridende for sin tid.

Vi lægger som sædvanlig ud med en tegneserie fra min barndom, hvor alting som bekendt var hygge og talende dyr. Herpå følger en artikel om min poetik, som nok ikke mindst vil være til nytte for dem, der stadig kæmper med HJERNEN, bogen og deres egen.

Der er også aber på vores DVD, og ud over det traditionelle dobbeltprogram, der både byder på BORIS KARLOFF og TERENCE FISHER, flere hjemmelavede produkter, en lille gyserfilm, en dokumentarfilm (nå ja, så pornofilm da) om transcendens, parodi på en rejsefilm, en sketch, killinger, med meget mere. Neutzsky-Wulff, som du kun finder ham i BATHOS (gudskelov)!

THE BAD NEWS er, at du fandeme også skal betale for det. Det foregår på følgende snedige måde.

Du går ned i FANTASK og betaler manden de 60 kroner. ELLER du beslutter at slutte dig til den store hvide flok af abonnenter, der hver måned sidder i lotusstilling foran deres brevsprække og venter på illumination. I det sidste tilfælde skal du melde dig til på

fontain@eskapisme.dk

og endvidere for hvert nummer indbetale et vist beløb i Danske Bank på

REG. NR. 4710 KONTONR. 36 31 23 39 10

idet du i meddelelsesfeltet røber din identitet og nummeret på nummeret af bladet, så vi kan registrere din indbetaling og ikke verfer dig ud (det gør vi nemlig efter to ubetalte numre – HA!) Men nu kommer det nederdrægtige! Postvæsnet har nemlig i et forsøg på at standse dette evangeliums videre udbredelse hævet portoen til seksten kroner!

Det er derfor, som vore mest intelligente læsere allerede vil have konstateret på deres lommeregner, den astronomiske sum af 76 KRONER, du herefter skal indsætte på ovennævnte konto. Men så kan du også læne dig roligt tilbage og vente på, at bladet skal blive udsolgt, og din beskedne hybel dermed valfartssted for de tusinder, der er villige til at betale entre for at sætte fingre på glasmontren!

Ansvarsløs redaktør: ERWIN NEUTZSKY-WULFF
Layout og forsideillustration: CAMILLA BRODERSEN
Labels: RENE JENSEN
Tryk og distribution: JESPER FONTAIN
Gennemlæsning og registrering: PET og DIALOGCENTRET

Bathos 71

MÅNEDENS DVD

Denne gang har vi både BORIS KARLOFF, PETER CUSHING og CHRISTOPHER LEE på programmet – MEIN LIEBCHEN, WAS WILLST DU MEHR! Derudover er jeg jo, som det vil være de faste læsere bekendt, begyndt at eksperimentere med et billigt videokamera og diverse redigeringsprogrammer.

Resultatet er måske ikke så meget bedre end det bras, slige amatører plejer at gøre sig skyldige i, men forhåbentlig er det lidt sjovere. Det er denne gang blandt andet blevet til en novellefilm om en ung mand (med en vis lighed med H. P. LOVECRAFT) der forsøger sig med lidt nekromanti på den lokale kirkegård.

Der er en advarende morale, og det er der, som man vil forstå, også i den næste film, der med al ønskelig tydelighed og i tiltalende nærbilleder demonstrerer, hvor lidt pænt det er at holde unge damer i bur. Derefter skal vi en tur højt mod nord til det mystiske område OMUNGAERSYSAEL, synge Internettets pris og besøge nogle af VINSTRUPS mange seværdigheder.

Og ja Virginia – der ER killinger med, så der også er noget for børnene. Så hvis du ikke føler dig underholdt de knap fire timer, showet varer, er du sandt for dyden et utaknemmeligt skarn!

For første gang siden nummer 52 bidrager Rene også, idet jeg har bestilt et skydespil hos ham. Og vel at mærke ikke et af dem, hvor sagesløse uhyrer må lade livet.

Vi på BATHOS synes nemlig, der er al for meget meningsløs vold, så i vores spil skyder man kun folkekirkepræster! God fornøjelse!

INDHOLD

Leder 2
The Sneak Attack 3
Min poetik 18
Brides of Blood 36
The Mad Doctor of Blood Island 40
Beast of Blood 43
Brain of Blood 45
Seinfeld 48
King Kong 52
Mytologi for dummies 8: Grundmyter 57
The Page 68
Menneskets afvikling 4 72
Lawman 76
Månedens DVD 78

DVD

1. The Ape
2. The Gorgon
3. Strange
4. Don’t Try This At Home, Kids!
5. Omungaersysael
6. Killingerne 2 mdr
7. Ode to the Internet
8. Vinter
9. Pennies from Heaven

BATHOS 71 UDKOMMER 1. FEBRUAR!