Bathos 73

 

Med den syvende årgang af BATHOS tager vi samtidig hul på filmsæsonen – filmsæsonen 1954, altså. Ej længer skal du vansmægte med professorer, kolleger og (gisp) familiemedlemmer.

I stedet kan du nu tilbringe adskillige timer i selskab med edderkoppekvinder, gravrøvere, mordere, søuhyrer, troldmænd, varulve og andre NORMALE væsner. Lad RUMFANTOMER og FANTOMPLANETER erstatte zombierne i VILD MED DANS og glæd dig over at være blandt de frelste, der synes, SF er et borgerligt parti!

Og husk så, at overskuddet ved salget af dette nummer som sædvanlig går ubeskåret til FORDRUKNE REDAKTØRER (eller i det mindste en af dem). Det var jo sådan set det, jeg ville frem til.

Min nærmest grænseløse selvglæde går nemlig så vidt, at jeg forlanger 60 kroner for den komplet uinteressante og nærmest ulæselige las, du står med i hånden – labben? kloen? tentaklen? 76, hvis du tør betro postvæsnet den. I så tilfælde skal du kontakte bedemandsfirmaet

fontain@eskapisme.dk

og endvidere (for hvert nummer) indbetale de ovennævnte 76 kroner i Danske Bank på

REG. NR. 4710 KONTONR. 36 31 23 39 10

idet du i det dertil indrettede meddelelsesfelt røber for undertegnede og den afdeling af PT, der PET (eller omvendt) har os under observation, hvem du er, og hvilket nummer du betaler for. I modsat fald kunne vi nemlig let få den tanke, at du ikke har betalt, hvad vi slet ikke har lyst til at overveje konsekvenserne af – vore inkassatorer har en tilbøjelighed til at blive overentusiastiske, og vi har ikke plads til flere tarme i fryseren.

Ansvarsløs redaktør: ERWIN NEUTSKY-WULFF

Layout: CAMILLA BRODERSEN

Labels og menuer OG IKKE ANDET: RENE JENSEN – den stakkels mand har virkelig ikke noget at gøre med redaktørens pinlige forsøg på at lave noget, der bevæger sig (lidt)

Tryk og distribution: JESPER FONTAIN

INDHOLD

Leder 2
Fantasticon 3
Mistress of the Web 7
Møg over møg 14
Mørklægning 16
Monster from the Ocean Floor 18
Bad Day at Black Rock 21
How to Make a Monster 23
The Comedy of Terrors 26
Hasta el Viento Tiene Miedo 28
El Libro de Piedra 30
The Vampire Lovers 34
Endless Night 38
The Mutations 40
Death of a President 42
The Mist 44
A Clean Escape 46
The Awakening 48
Jerry Was a Man 49
The Discarded 51
Science Fiction Theatre 52
Sam & Max 56
Autoritet 58
Mytologi for dummies 10: Guders talerør 71
Menneskets afvikling 6 77

DVD

1. Phantom from Space
2. The Phantom Planet
3. The 7th Day
4. Autoritet
5. Warnung

PÅ GADEN 2. APRIL!