Bathos 77

 

Efter det gyselige gavehæfte er vi tilbage i den gamle trummerum med et nyt nummer den første onsdag i hver måned. Efter verdenshistorien (MENNESKETS AFVIKLING, udkommer foråret 2009) er jeg nu atter gået i gang med min roman (9999, udkommer foråret 2010) kun afbrudt af Politikens Forlag, der vil have mig til at sige noget om livets mening sammen med andre ”kendte danskere” i en bog til efteråret, og Weekendavisen, der vil fotografere mit arbejdsværelse(!)

Det betyder flere artikler, blandt andet om MYTE OG HISTORIE, en art followup til min kronik i Information 4/6 (og BATHOS #76, side 72-77). Der er også kommet lidt i brevkassen, blandt andet fra en DOMINATRIX, der svinger pisken over læserne – indsigtsfulde analyser af geniale instruktørers mesterværker skorter det heller ikke på.

DR. DREW er tilbage i god form og letgenkendelig streg, og ved samme lejlighed får vi den klassiske THE MIRROR. Og af hensyn til dem, der er blevet trætte af sorthvide LUGOSI-FILM, har vi dyppet månedens DVD i blod.

Det er blevet til såvel ARGENTOS bedste film som filmhistoriens mest berygtede (og roste) VIDEO NASTY. Endelig præsenterer vi som noget ganske særligt en hel time med den populære diskjockey fra WE ARE MUSIC, DJ ERWIN NEUTZSKY-WULFF! Det er utroligt, at man stadig kan få alt det for tres kroner (plus porto) men det kan man altså, så bare send en mail til

fontain@eskapisme.dk

og sæt de 76 kroner ind i Danske Bank på

REG. NR. 4710 KONTONR. 36 31 23 39 10

Husk at skrive i meddelelsesfeltet, hvem du er, og hvilket nummer du betaler for – ellers kan vi nemlig ikke se det, og efter to ubetalte numre er det UD! Ja, mens du dasede på stranden, asede følgende personer i saltminerne, for at hver den, der abonnerer på BATHOS, ikke skal fortabes, men blot langsomt miste forstanden:

Ansvarsløs redaktør: ERWIN NEUTZSKY-WULFF
Layout: CAMILLA BRODERSEN
Labels og menuer: RENE JENSEN
Tryk og distribution: JESPER FONTAIN

VI SES I BATHOS 78 – BLADET FOR ALLE RASKE DRENGE OG PIGER – ONSDAG DEN 6. AUGUST 2008!

BEMÆRK VENLIGST: REDAKTIONEN PÅTAGER SIG INTET ANSVAR FOR PERSONER, DER PÅ GRUND AF DERES AFHÆNGIGHED AF BATHOS KOMMER UD I KRIMINALITET, TAGER ET JOB ELLER GØR SIG SKYLDIGE I ANDRE DESPERATE OG UIGENNEMTÆNKTE HANDLINGER!

INDHOLD

Leder 2
The Mirror 4
The Secret Files of Dr. Drew 8
Myte og historie 18
Brevkasse 30
Giant from the Unknown 36
Missile to the Moon 40
Donald Duck 44
Bloggerier 50
Mesopotamien for dummies 3 62
Kronik 72

UDE 2. JULI!