Bathos 79

 

Bathos 79

Dette er så det sidste nummer af ikke mindre end syvende årgang af BATHOS! Jeg synes, man må sige, at det lille blad har opfyldt sin funktion som et lidt mindre seriøst komplement til forfatterskabet, men ofte netop derfor indeholdende den skæve bemærkning eller oplysning, der ikke var plads til i de anderledes strengt disponerede bøger.

Bathos 79

Hertil kommer, at man ved at abonnere på bladet ikke blot har kunnet orientere sig om kommende udgivelser og arrangementer før nogen anden, men ligefrem fået sidstnævnte bragt til lænestolen på den medfølgende DVD sammen med et halvt hundrede sjældne gyserfilm og forskellige tosserier begået af forfatteren. Derudover udgør en komplet samling en regulær gyserfilmhistorie med over 600 anmeldelser.

Bathos 79

De mange kommentarer til blandt andet politiske begivenheder er blevet til en hel lille dagbog. Det er da også så tæt, jeg har ladet mine læsere komme på livet i VINSTRUP.

Først og sidst har hvert nummer forhåbentlig været en kilde til adskillige timers underholdning af en lidt speciel art. Skulle du have mod på at følge os ind i ottende årgang, er proceduren den samme som altid. Du skal med andre ord skrive til

fontain@eskapisme.dk

og fortælle Jesper, hvilke numre du gerne vil have tilsendt – eventuelt, at du ønsker at modtage bladet fast. Du skal endvidere for hvert nummer indbetale 76 kroner (60 kroner + porto) i Danske Bank på

REG. NR. 4710 KONTONR. 36 31 23 39 10

idet du i meddelelsesfeltet gør opmærksom på, hvem du er, og hvad du betaler for, så du ikke bliver slettet af Livets Bog efter to ubetalte numre. Hvad selve bladet angår, kan følgende personer til en vis grad betragtes som ansvarlige (om ikke ligefrem tilregnelige):

Ansvarsløs redaktør: ERWIN NEUTZSKY-WULFF
Administration og regnskaber: CHRESTERIA NEUTZSKY-WULFF
Tryk og distribution: JESPER FONTAIN
Layout: CAMILLA BRODERSEN
Labels og menuer: RENE JENSEN

Bathos 79

INDHOLD

Leder 2
Death Kiss 4
China Doll 11
Bathos Bio 18
Log 20
Mesopotamien for dummies 5 32
The Sacrifice 42
Spooked 43
Family Man 46
In Sickness and in Health 47
Freud 48
The Ruling Class 54
The Black Hole 56
The Lost Crown 61
Die Strasse Frei 68
Meningen 70
Brugsanvisning til undergangen 72

DVD

1. The Giant Gila Monster
2. The Killer Shrews
3. Teenagers from Outer Space
4. Black Holes, the Beginning of the Universe, and Everything
5. The Destroyer

NUMMER 79 ER PÅ GADEN 3. SEPTEMBER!