Bathos 80

 

Bathos 80

I denne vort ærværdige tidsskrifts ottende årgang lægger vi atter ud med tegneserier og film fra guldalderen, og takket være den moderne tekniks mirakler er det nu også muligt at se filmene på den indlagte DVD. Derudover er der som sædvanlig artikler med rapporter om såvel Babylon som vor egen tids babyloniske forvirring inden for religion og politik.

Også computer games har vi stundom anmeldt, og det har da været en tilbagevendende anke, at der ikke er nogen erotiske spil på markedet. Det vil vi gerne bøde på og har følgelig kastet os ud i en simulation af en seance med en DOMINATRIX. Meningen er, at den skal fungere som en art storyboard for en rigtig spilproducent, der så kan udskifte grafikken – indtil videre stjæler vi med arme og ben – med egne modeller. For at det skal være så overbevisende som muligt, vil vi gerne engagere vore læsere som betatestere (naturligvis uden løn).

Vi vil med andre ord bede jer spille spillet og komme med kritik og forslag i stil med: ”Det er da meget sjovt, men hvorfor kan man ikke …?” De mere begavede vil vi så tage hensyn til i den næste version af spillet (der følger med nummer 81) og så fremdeles. Vi er allerede kommet et stykke siden grundmodellen, der mest var TALKING HEADS, blandt andet ved at inkorporere filmklip og subjektivt kamera, men der er stadig mange uudforskede muligheder i form af 3D MODELLING, med mere. BATHOS forbliver Danmarks underligste tidsskrift, kult og undergrund, og holdt IN THE WORST POSSIBLE TASTE. Hvis du i et anfald af vildelse skulle få det indfald at abonnere, skal du skrive til

fontain@eskapisme.dk

og fortælle Jesper, hvilke numre du vil have tilsendt – eventuelt, at du ønsker at modtage bladet fast. Du skal endvidere for hvert nummer indbetale 76 kroner (60 kroner + porto) i Danske Bank på

REG. NR. 4710 KONTONR. 36 31 23 39 10

idet du i meddelelsesfeltet gør opmærksom på, hvem du er, og hvad du betaler for, så du ikke ryger ud efter to ubetalte numre.

Bathos 80

Ansvarsløs redaktør: ERWIN NEUTZSKY-WULFF
Administration og regnskaber: CHRESTERIA NEUTZSKY-WULFF
Tryk og distribution: JESPER FONTAIN
Layout: CAMILLA BRODERSEN
Labels og menuer: RENE JENSEN

INDHOLD

Leder 2
Dr. Gueux’s Nightmare Monsters 4
Greed’s Grisly Treasure 11
Kronik 22
Mesopotamien for dummies 6 27
The Club for You and Me 36
Starups fornemmelser for transcendens! 38
The Purple Room 50
The Prediction 53
The Cheaters 55
House of Mortal Sin 58
The Hungry Glass 62
The Poisoner 63
Virtual Dominatrix 65
Mytologi for dummies 13 66
Trettende mand til bords 74

DVD

INDESTRUCTIBLE MAN
ATTACK OF THE GIANT LEECHES
HANDS OF A STRANGER
DEN STORE SOMMERKONKURRENCE
TOYS R THE US
COME TO DENMARK
VIRTUAL DOMINATRIX

NUMMER 80 ER PÅ GADEN 1. OKTOBER!