Bathos julenummer

 

Bathos julenummer

”Jeg bor i en landsby omtrent tyve kilometer nord for Randers, som selv Vejvæsnet til tider staver forkert. Det ligner næsten en tanke, når Vinstrup bliver til Vindstrup, for her blæser det altid.

Det gør de hede sommerdage tålelige, men om vinteren får nedbøren ofte en sådan kraft, at det er umuligt at færdes mod vinden. Luftmasserne kan virkelig få fart på hen over det flade land, og i en rigtig brandstorm er det tilrådeligst at holde sig hjemme.

Jeg plejer som regel at gå en tur, når naturen forbereder sin glansforestilling – bare for at vise os, hvem der bestemmer …”

Er man til HEIMAT, kan man læse videre i MIDTJYSKE FORTÆLLINGER, der udkommer den 17. november. Foretrækker man monstre og perversiteter, er BATHOS nok et bedre bud.

I julenummeret ser vi blandt andet på film, der kunne være af interesse for slige personager – også et par nylige biografpremierer, der til den tid skulle være nået frem til disken i supermarkedet. Og blandt filmene på den indlagte DVD vil den kræsne læser finde DAUGHTER OF HORROR, som han har higet efter at se, siden den gik i biografen i THE BLOB.

Menupunktet BATHOS BIO her på siden lader ane, hvilke lækkerier man yderligere har i vente. Så hvad dælen nøler man efter? Send straks en mail til

fontain@eskapisme.dk

og fortæl Jesper, hvilke numre du vil have tilsendt – eventuelt, at du ønsker at modtage bladet fast. Du skal endvidere for hvert nummer indbetale 76 kroner (60 kroner + porto) i Danske Bank på

REG. NR. 4710 KONTONR. 36 31 23 39 10

idet du i meddelelsesfeltet gør opmærksom på, hvem du er, og hvad du betaler for, så du ikke ryger ud efter to ubetalte numre. STRAX, som Søren ville have sagt, dengang BATHOS hed ØJEBLIKKET! Han er imidlertid død, så vi har måttet shanghaje et nyt mandskab:

Ansvarsløs redaktør: ERWIN NEUTZSKY-WULFF
Administration og regnskaber: CHRESTERIA NEUTZSKY-WULFF
Tryk og distribution: JESPER FONTAIN
Layout: CAMILLA BRODERSEN
Labels og menuer: RENE JENSEN

Bathos julenummer

INDHOLD

Leder 2
The World beyond the Mirror 4
The Man in the Mirror 8
Hermanubis 16
Janteloven i ny og forbedret udgave 26
Musikoplevelse 28
Frankenstein 1970 30
Caltiki, il Mostro Immortale 32
Matango 36
Batman Begins 40
The Dark Knight 44
I Want to Believe 49
The Objective 54
Lys chokolade 58
Mesopotamien for dummies 8 60
Anno Domini 68
Katten i sækken 71
A for Alting 74
Menneskets afvikling i læsevenlig udgave 76
Hand of Death 78

DVD

1. The Clairvoyant (1934)
2. Shock (1946)
3. Daughter of Horror (1955)
4. Sylvester, P. C. (2008)
5. Hermanubis (2008)
6. Virtual Dominatrix 1.2 (2008)

SEE YOU IN 2009 IF THE WORLD STANDS!