Bathos 83

 

Bathos 83

Lille Peters drillesyge (men pædagogiske) onkel sagde en dag til sin nevø: ”Jeg tænker på tallet 1, 2 eller 3. Hvis du ved at stille mig et (og kun et) spørgsmål kan regne dig frem til det rigtige, er der et rødt bolsje til dig!

Men jeg svarer kun med JA, NEJ eller VED IKKE.”” Peter er ikke tabt bag af en vogn – hvilket spørgsmål stillede han onklen?

Hvis det er den slags, du spilder din tid med, skulle du måske overveje 100 GÅDER til 49,95. Endelig en bog af undertegnede, der er til at betale!

Hvis derimod din hjerne allerede er begyndt at gøre ondt, og du trænger til at hvile den et par timer, er det BATHOS, du skal have fat i! Det er lidt dyrere - til gengæld behøver du ikke at umage dig ned i kiosken. Alt, hvad du behøver at gøre, er at sende en mail til

fontain@eskapisme.dk

og fortælle Jesper, hvilke numre du vil have tilsendt – eventuelt, at du ønsker at modtage bladet fast. Du skal endvidere for hvert nummer indbetale 76 kroner (60 kroner + porto) i Danske Bank på

REG. NR. 4710 KONTONR. 36 31 23 39 10

idet du i meddelelsesfeltet gør opmærksom på, hvem du er, og hvad du betaler for, så du ikke ryger ud efter to ubetalte numre! Og så videre. STILL, A GOOD CAST IS WORTH REPEATING, SO HERE GOES:

Ansvarsløs redaktør: ERWIN NEUTZSKY-WULFF
Administration og regnskaber: CHRESTERIA NEUTZSKY-WULFF
Tryk og distribution: JESPER FONTAIN
Layout: CAMILLA BRODERSEN
Labels og menuer: RENE JENSEN

INDHOLD

Leder 2
Beware the Jabberwock! 4
Science Fiction 16
Black Moon 22
Dark Intruder 26
The UFO Incident 30
Daughter of the Mind 34
Ravenous 36
Mirrors 40
Havet 44
Brevkasse 48
Af en kultforfatters bekendelser 52
Lawman 54
Did you think it was a game? 60
Mesopotamien for dummies 9 62
The Beast with a Million Eyes 72
The Beast in the Cellar 74
Interview 76

DVD

1. The Beast of Hollow Mountain
2. Matango

BATHOS #83 SKULLE GERNE VÆRE UDE 7. JANUAR!