Bathos mysteries

 

Bathos mysteries

Jeg havde en lykkelig barndom, for det var en barndom uden voksne og uden børn. Jeg levede i en eventyrverden, og jeg var heldig, for halvtredserne var eventyrenes guldalder, film og tegneserier.

Senere skrev jeg selv eventyr, og mit liv blev et eventyr. Ikke fordi jeg var en drømmer, men fordi jeg var en vinder, fordi jeg hamrede verden, indtil den blev min.

Jeg levede af det, man ikke kan leve af, og jeg fik det, man ikke kan få. Måske havde jeg ikke kunnet det, hvis jeg havde fået lov til at være barn, men de voksne såvel som mine ”jævnaldrende” skyede mig, som jeg skyede dem.

Når man tager helte til lærere, gods & monsters, kan man ikke blive andet selv. Derfor bekymrer det mig også at se, at eventyrenes tid er forbi, og at historiefortællerne giver stene for brød.

Alt er dog ikke tabt, eftersom netop det, at THE ONLY WEALTH BY MADMEN IS REFUSE’D betyder, at den som værdiløs ofte er i Public Domain eller i det mindste ikke ruinerer nogen. I BATHOS finder du din indkøbsguide og på den indlagte DVD ofte filmene selv og nu også tegneserierne.

De er i PDF og kan ses i ethvert billedbehandlingsprogram i farver og også printes ud. Denne gang er det QUATERMASS II, den bedste SF-miniserie nogen sinde – intet mindre – og 17 komplette historier fra MR MYSTERY og WEIRD TERROR, der især var kendt for sine grafiske skrækeffekter.

Men læs nu bladet og find blandt meget andet en film af DALTON TRUMBO, som ikke engang HALLIWELL vidste, han havde lavet. Print så et tykt tegneseriehæfte ud og sæt dig foran dit tv (er det ikke sytten tommer – nå, hvad skidt!)

Og kom med mig til det magiske år 1955. Og når du så bagefter lander med et hult bump i din egen tid og hverken er vild med dans eller dummere end en 10-årig?

Ja, så kommer BATHOS #92 den 2. september! Hvordan får du dit fix? Jo, du sender en mail til Jesper på

fontain@eskapisme.dk

og opgiver navn adresse og det nummer, du er interesseret i – du kan også abonnere. Derefter indbetaler du 77 kroner (60 kroner + porto, som du kan slippe for, hvis du bor i nærheden af FANTASK, der har de det nemlig) i Danske Bank på

REG NR. 4710 KONTONR. 36 31 23 39 10

idet du i det dertil indrettede meddelelsesfelt skriver dit navn og nummeret på bladet, så vi kan se, du har betalt. I modsat fald kommer du nemlig på den sorte liste efter to numre. A GOOD CAST IS WORTH REPEATING, SO HERE GOES!

Ansvarsløs redaktør: ERWIN NEUTZSKY-WULFF
Administration og regnskaber: CHRESTERIA NEUTZSKY-WULFF
Tryk og distribution: JESPER FONTAIN
Layout: CAMILLA BRODERSEN
Labels og menuer: RENE JENSEN

INDHOLD

Leder 2
Epitaph 4
Quatermass II 10
Mister Mystery 12
Terror in a Texas Town (1958) 16
The Butterfly Effect (2004) 20
The Butterfly Effect 2 (2006) 24
Påtale 25
RIP 29
Aktivering 30
Timecrimes (2008) 32
The Haunting in Connecticut (2009) 36
Girls Just Wanna Have Fun 40
Day of Doom 42
Weird Terror 50
Den overnaturlige verden 52
Videnskab og virkelighed 54
1. januar 60
Til en ung digter 66
Split Second (1953) 68
The Creature with the Atom Brain (1955) 70
La Mano de un Hombre Muerto (1962) 72
Red Sands (2009) 76

DVD

Quatermass II
Meet Tom
Comics
Virtual Dominatrix – the Final Version