DER GÅR EN MAND OP AF ET BJERG

 

Der går en mand op af et bjerg, med sig har han et banner. På banneret, som han med megen møje og besvær har lavet, af de ting han har fundet, på sin vej fra bjergets fod og op ad bjerget, har han skrevet et eller andet.

Han planter banneret i jorden, sætter sig på en sten. Det er ikke til at sige, om han har nået sin rejses mål, eller blot holder en pause. Men der sidder han altså.

Men hvad vil denne skæggede bjergbestigende bannerbærer? Håber han, at det før eller siden vil rygtes, at der er rejst et banner? Hvad er egentlig hans forventninger? Håber han, at det vil strømme til med mennesker? Eller er det kun dem, der kan se ham, hvoraf nogle enkelte vil tage kampen op med bjerget?

Hmm, det ser nu spændende ud, det der banner han har rejst....tror jeg råber til ham, spørger hvad han har gang i......*klik*

Mvh
Thomas Petersen

 


 

SVAR

 

Ja, det kan godt ligne et banner, ikke, sådan på afstand? I virkeligheden er det bare mandens madpakke, han har en ikke ubetydelig appetit.

Manden gik op på bjerget for at se udsigten. Han er i realiteten bedøvende ligeglad med, om nogen kan, vil eller orker følge ham derop.

Man han kender ikke andre, der har været på toppen, så for skams skyld har han tegnet et kort, som bliver solgt hos købmanden. Det betaler for hans madpakke.

Åbenbart kan folk godt lide at læse kort. Bjerget derimod er endnu forholdsvis sjældent besøgt.

Manden har en drøm. Han har en drøm om, at alle engang vil flytte op på bjerget og vælge ham til statsminister. Det er et mareridt ...