EN TAK

 

Hejsa Erwin.

Det er vist på høje tid, at jeg får skrevet dette brev. Jeg har en del år (og får stadigvæk) fået kvalme over dine vamle, modbydelige, egoistiske, selv centrerede, seksuelt betonede, svedige, latterlige, dragende, fristende, frygtelige, patetiske og irriterende morsome tekster.

Men... Når det så er sagt, må jeg så sige tak for en specifik passage i en af dine bøger. Nogen stor kender er jeg ikke, men den bog, hvor en af The Main Characters er en ældre sut, som er godt og grundigt træt af sin, engang attraktive kone, og tænker tilbage på sin ungdoms kærlighed og prøver på at ændre verden derfra, har haft en seriøs indflydelse på undertegnedes liv.

Det siger jeg tak for.

Jeg er faktisk ked af at indrømme det. Den passage, ja allright, den bog gav mig modet til at følge lysten fremfor tanken. Hvilken konsekvens? Den kan jeg ikke helt gennemskue endnu, her 5 år efter. Men de reele og verdslige af slagsens er markante, og det til det bedre.

Tak for den specifikke passage, og tak for et, på trods af en særdeles belastende fremtoning, underholdende og givende forfatterskab.

Yours truly (for den ene bogs vedkommende, ellers kan jeg ikke fordrage et ord af det du skriver :)

Severin.

 


 

SVAR

 

Hovsa Læser.

Tak for din rammende, om end smigrende karakteristik af mit forfatterskab. Jeg er glad for, at der var noget, du kunne bruge.