CAMILLA'S MALERIER

 

Jeg synes ikke at jeg kan se Camillas malerier, er det mig eller er de der ikke mere?

Jimmy
DMD II / mindwerk.dk

 


 

SVAR

 

Når jeg i sin tid startede enw.dk, var det som reklame for "kulturhuset" i Vinstrup. Oprindelig var det tanken, at mine foredrag kun skulle være one of the attractions, men sådan skulle det ikke gå.

I stedet blev de, som du ved, en for stor liabilitet for forfatterskabet, og måtte opgives. enw.dk var altså på mange måder "husets" hjemmeside, med BO BEDRE-agtige reportager fra forfatterens miniature-landsted, blomstrende æbletræer og killinger - quite bourgeois, when you come to think of it!

Det forekom derfor også nærliggende, at Camilla Brodersen, som bebor underetagen i det samme hus, hvor jeg og Helena okkuperer overetagen, ligeledes skulle kunne benytte hjemmesiden to further her career. Den ny enw.dk er jo imidlertid på mange måder anderledes.

For det første har jeg ikke noget at gøre med den, bortset fra at jeg besvarer de spørgsmål til brevkassen, jeg gider, og at Jesper næppe vil formene mig spalteplads, hvis jeg har noget på hjerte. Den har altså ikke længere noget at gøre med kurser, kulturhus, Vinstrup eller Camilla Brodersen.

Du skal dog ikke fortvivle, Camilla er nemlig ved at etablere sin egen hjemmeside, hvor du og andre interesserede i fremtiden kan feast your eyes på hendes kunstneriske frembringelser! Den er ellers blevet pæn, ikke, hjemmesiden?

Selvfølgelig vil det tage tid at overføre de enorme mængder af tekst fra den gamle enw.dk og epistemes arkiver. Jeg har dog ladet mig fortælle, at vi snart vil få en realistisk køreplan for det hele, så man ikke skal få det fejlagtige indtryk, at der er tale om endnu en derelict home page, en af disse dødssejlere, som besætningen har forladt uden at have the decency at bore den i sænk af hensyn til trafiksikkerheden og det tidsspilde, de derved påfører den uforvarende surfer - det er trods alt kun en ud af hundrede af disse bumsede hjemmesider med 9 besøgende, der overlever sin første måned - for hvad skal man dog proppe på den?

Alle ved jo allerede, hvilke cd'er man har, og hvad man spiser til morgenmad, i adskillige millioner farver. Egentlig burde man måske glæde sig på den suicidale web masters vegne. Måske har han fået en pige ...