LOMMESMERTER

 

Hvad er det lige præcis der der går galt, når hvad end du nu har udgivet af bøger, koster så forbandet meget, hvis man beslutter, at opstøve dem på det antikvitare markede?

Bliver de udgivet i meget få oplag eller bliver bøgerne simpelthen brændt, spist, glemt, whatever?

Et andet spørgsmål er om nogle af dine bøger ikke bliver udgivet som paperback? (JA jeg ved godt, at det ikke er 100% kønt og anvendeligt, men sådan en hard- back satan er sgu' dyr).

At last...

Du bliver jo betegnet som sci-fi forfatter, men hvad er dine favoritter inden for genren (personligt er det de klassiske som Clarke, Assimov og Herbert, men også en person som Gibson har nogle fede visioner)

Men mange tak for læssevis af rigtigt gode bøger

Hilsen
Jacob Top Møller, Odense

 


 

SVAR

 

Tja, hvad går der galt med de bøger, du køber? Du beholder dem!

Problemet er selvfølgelig, at de er lidt specielle. For specielle til at kunne bære mere end et almindeligt roman-oplag (as opposed to billigbøger) og også for specielle til, at ret mange læser dem een gang i S-toget og derpå smider dem ind i bunken til antikvaren.

Når der endelig er en imellem, ved antikvaren godt, at han har ti kunder til den - de »nye«, der opdagede i 1995, at forfatteren også skrev bøger i 1975 - og det kommer du til at betale for, hvis du vil have den. Et godt råd?

Hver gang der kommer en ny, så stamp din morfars guldur og køb to eksemplarer. Sælg så det ene om fem år - så er dit eget betalt.

Jeg læser slet ikke SF, derimod er jeg en avid fan af SF-film. Jeg tror næppe, der er en SF- eller skrækfilm (bortset fra de allernyeste. Jeg går aldrig i biografen) jeg ikke har set. Jeg har tit tænkt, at det kunne være sjovt at få en snak om genren her på siden ...

Hilsen Erwin