2 spørgsmål

 

Hej

Jeg så et interview med dig på Kanal København her den anden dag... Det var ret interessant det du sagde. Jeg har aldrig hørt nogle stå frem i offentligheden og tale så fornuftigt om samfund.... Jeg har siden da læst lidt rundt omkring og har et par spørgsmål hertil:

Jeg læste et sted at du er "sprunget ud" som satanist. Det opfatter jeg som om at du har erklæret dig selv for satanist og at det altså ikke er medierne eller andre der har gjort det. Hvordan definerer du satanisme? Hvad gør dig til satanist?

I et portræt af dig står der:
"Både som forfatter og privatperson havner Neutzsky-Wulff i de intellektuelle psykopaters klub, når han insisterer på det enkelte menneskes principielle ret til at rydde hindringer af vejen - f.eks. i form af drab. Det gør han i Verden, og det har han gjort i interviews.", Jes Stein Pedersen.

Vil du uddybe dette for mig? Er det en ret du har givet dig selv? For der er jo tilsyneladende ingen andre i denne verden der giver dig den.. I hvert fald ikke her i landet. Eller mener du netop med "principiel" ret at det er noget alle bør kunne gøre uden straf? Jeg er ikke uenig, bare nysgerrig.

 

Med Venlig Hilsen
Jacob Jensen
ba1oo@mail.dk

 


 

SVAR

 

Jeg ville ønske, jeg kunne svare, klargøre, korrigere. Dette ville imidlertid kræve et fikspunkt, en eller anden overlapning imellem ovenstående karakteristik og mine faktiske meninger, og en sådan eksisterer simpelt hen ikke.

Man kunne være charitabel og kalde det sludder, og det er det naturligvis, men i samme forstand, som nazisternes antisemitiske propaganda er det. Der findes mennesker, hvis totale fiasko i tilværelsen fylder dem med had.

Jes Stein Pedersen indser formodentlig umuligheden af at deltage i mere håndfast forfølgelse af minoriteter i dagens Danmark og må følgelig lade sig nøje med tilsvining af mennesker, der ikke deler hans begejstring for totalitære statssystemer. Svare kan man altså ikke, men heller ikke egentlig foruroliges.

De fleste kender vel typen, og intet intelligent menneske ville naturligvis et øjeblik overveje at tiltro mig sådanne "synspunkter" - det er du jo selv det bedste bevis på. Du læser sludderet, sammenligner med mit TV-interview - som ikke kan skrives på redaktionen - og konkluderer, at manden er psykopat. Og så er den sådan set ikke længere ...