Hvilken styreform?

 

Kære Erwin jeg vil bare spørge om du selv mener at være udvalgt af en højere magt?
Hvis du er imod demokratiet med hvilken form synes du så man skulle "styre" verden?

 


 

SVAR

 

Ja. Jo.

Nu er enw.dk jo ikke primært til for folk, der er for dovne til at læse forfatterskabet. Hvis du havde læst osv. ville du have opdaget, at jeg kritiserer de fleste demokratier - DDR f. eks. - for at påtvinge mennesket autoriteter.

Det behøver ikke nødvendigvis være uniformerede mænd, men kan være primitive tankegange (såsom at mennesker, der ikke selv vil tyranniseres, ønsker at tyrannisere andre). Et foreslået alternativ (og ikke et nyt dictum) er, at mennesker får mulighed for at vælge de autoriteter, der passer til dem (du får for eksempel mulighed for at genvælge statsministeren) uden at få at vide, at deres seksuelle orientering eller interesse for noget andet end betalingsbalancen er udtryk for sindssyge eller ondskab.

Dette ville rent lokalpolitisk (som jo er det vigtigste) betyde MINDRE union og mere suverænitet for individet, interessegruppen, den geografiske lokalitet, osv. Det ville betyde opgivelsen af skrækkampagnen imod alle anderledes tænkende, at forståelse ville erstatte fordømmelse (og at ethvert TILLØB til forståelse ikke resulterede i en brevstorm fra idioter i kronisk retstilling) eller, kort og godt, at den universelle, ubetvivlelige, med psykologisk terror gennemtvungne SANDHED, hvor absurd denne ellers måtte være, ikke længere er enerådende.

Et aktuelt eksempel: Terroristerne, der gav deres liv for, hvad de troede på (det er lidt svært at betvivle) er cowards, men ikke præsidenten, der øjeblikkelig lod sig flyve "i sikkerhed". At disse mennesker, som åbenbart - hvem de end er - føler sig gevaldig trængt af den amerikanske Behemoth, som aktuelt leverer våben til det palæstinensiske folkedrab, "hader frihed".

Har nogen undret sig? Er dit "spørgsmål" bedre?

Så nazityk kan propagandaløgnen blive. Protesterer man?

Hvorfor ikke? Fordi du er nøjagtig ligesom skoledrengen, der står og ser på, at hans kammerat bliver mishandlet, for ikke selv at få tæv.

Som - bare for en sikkerheds skyld - giver et spark med, en lille smart og tåbedum bemærkning om jødesvin og psykopater, der sikrer, at man fortsat er one of the gang. Tro mig, min ven, der er ikke noget at være stolt af! And you can believe this too: Der er ingen højere magt end Mennesket - heller ikke, når den ejer tanks og TV-selskaber ...