Blob

 

(så må jeg nok hellere slå over i dansk, eftersom mit engelsk var så mangelfuldt) ... jeg spurgte fordi min egen far forlod mig, da jeg var ganske lille. Min hensigt var ikke at snage ... og dette har intet at gøre med din familie ... nok en gang.
På forhånd tak.
(doesn´t require an answer)

 


 

SVAR

 

Når jeg svarede, som jeg gjorde, skyldtes det to ting. For det første mente jeg at genkende dit pseudonym (always a bad habit) som en af mine - indtil videre - fire sønners fødselsdag.

For det andet - nåja, det synes at være en naturlov, at duer skider på statuer. Er man så trods alt in awe of the Great Man, kan man altid fortælle verden, at he's not so great (vedføjet en liste over de kvinder, han har vraget, og de børn, han har gjort forældreløse - jævnfør Faklens nylige offentliggørelse af en tilegnelse, jeg havde fundet det mest smagfuldt at udelade af et genoptryk). Quite pityful, really ...

Erwin

PS: Jeg fortrød lidt sidste gang, der blev talt om Erwins børn, at jeg ikke skrev, hvad jeg så heldigvis får mulighed for at skrive nu ... Adam, Rebekka Isak, David og Daniel er alle velkomne i vores hjem.

Hilsen Helena