Kongetavlen og Merkurtalen

 

Hej Erwin

Skidegod hjemmeside, tak for det, MEN - lige et kort spørgsmål. Efter at have læst Okkultisme og Magi sidder jeg tilbage med en undren over hvor en i h..... du har opstøvet Kongetavlen og Merkurtalen henne? Nu har jeg higet og søgt (og læst og genlæst) uden at have fundet svar nogetsteds, og ser mig derfor nødsaget til at spørge direkte. Jeg har forstået at det er to latinske tekster af ukendt oprindelse - men tavlerne må da være fundet et eller andet sted - og ligge et eller andet sted, i sin originale form.

Jeg har tidligere stillet spørgsmålet i det nu hedengangne Forum, uden dog at få svar.

Venlig hilsen Michael

PS: En lille smule kildehenvisninger ville altså ikke være af vejen - bare en lillebitte smule.

 


 

SVAR

 

Jeg kender kun de to tekster som en mundtlig overlevering - som i øvrigt næppe er mere end et hundrede år gammel ...