Religiøse tekster

 

Kære hr. Wulff!
Jeg har en lille bøn, jeg læser på første år på læreseminariet og har religion på linje og da jeg hører at de har lavet en fortolkning af bibeltekster henvender jeg mig for at få mere at vide om disse fortolkninger. Dette interesserer mig da man i et sækulariseret samfund som det danske og specielt som folkeskolelære skal tage stilling til mange forskellige religiøse baggrunde og livsanskuelser. Hvordan og hvor kan jeg få mine fingre i disse tekster som jeg har fået af vide at de har skrevet? Jeg vil blive yderst taknemmelig hvis de kunne henvise mig.
På forhånd tak.

Med venlig hilsen
Magdalene

 


 

SVAR

 

Jeg vil i første omgang anbefale dig FOR LÆNGE SIDEN, som udkom sidste år på Borgens Forlag, og derfor stadig kan fås i boghandelen - mine bøger bliver desværre ret hurtigt udsolgt. Men måske skulle du kigge på den på biblioteket først, så du er sikker på, at det er noget for dig ...

Mange Hilsener

Erwin