Konspirations-teoretikerne

 

Jeg kan ikke forestille mig, at du er ubekendt med konspirations-teorien, gående ud på, at diverse loger langsomt, men sikkert arbejder sig hen imod det totale verdens-herredømme, med Illuminati-kulten som den centrale.

Selv ved jeg ikke, hvad jeg skal tro. David Icke's redegørelser virker usædvanligt paranoide, samtidig er han fortaler for no fear og love them all.

Det kunne være yderst interessant at høre din kommentar til konspirations-teorien om Illuminati, Bilderberg, og hvad de alle sammen hedder. - disse grupperingers gerninger og mål som fremstillet af konspirations-teoretikerne.

Selv har jeg det bedre med at tro på, at autoriteterne ikke har så meget magt, når det kommer til stykket.

nysgerrige hilser fra

Lord Sib Annac

 


 

SVAR

 

Kære Sir Hsihsah!

Det, du kalder "konspirationsteorien", er kun den populære udgave af et lidt mere seriøst spørgsmål: Findes der en ubrudt verbal esoterisk overlevering siden antikkens dage? Jeg har trods alt tilbragt elleve år sammen med dette lands illuminati, og kan med god samvittighed svare nej.

Der findes (eller fandtes) en gruppe mennesker, der i dannelse og intelligens står så højt over professorerne, som disse står over abegrottens beboere i zoo, men secret government - no. Disse mennesker er ekstremt politisk naive, og deres flirten med diverse bonderøvsagenter et desperat spil for galleriet for at skjule deres totale mangel på indflydelse på dette plan.

Verden regeres ikke af intelligens og hemmelig overlevering, men af nyrige idioter. Herrer de ere i åndernes rige, but that's about it.

Det betyder naturligvis ikke, at de ikke kan rydde sig en kreds, men de kommer aldrig ind i kommunalpolitik. Der er heller ikke nogen overlevering, der går mere end et århundrede tilbage.

Det er bright people, der kan læse de kilder, de arkæologiske chimpanser af og til afdækker af vanvare, når de skal begrave deres faeces, but believe me, der er ingen Grand Master i Tibet. Du kan altså sove i fuld fortrøstning om, at din fremtid bliver afgjort af ganske almindelig stupid grådighed.