DUM DUM DUM

 

DUM DUM DUM DUM DUM.....

DUM DUM...

....NU TROR DU IKKE PÅ DINOSAURER....SIKKE EN DUM PERSON DU ER JEG FATTER IKKE AT DER ER MANGE DER SKRIVER TIL DIG.....NØRD

HEJ ALLE MENNESKER JEG VIL RÅDE JER TIL AT LAVER MED AT SKRIVE TIL DEN NØRD

 


 

SVAR

 

Kære Ukendte!

Jeg kan forstå, at jeg har krænket dig, og det er jeg ked af. Du skal naturligvis have lov til at tro på det, du har det godt med.

Jeg kan godt forstå, at man kan finde trøst i at tro på noget, der er større end en selv. Jeg tror også, det er vigtigt, at man finder nogen, der tror på det samme. Jeg tror, det er hemmeligheden bag mange nyreligiøse bevægelsers succes.

Jeg kan da også godt forstå, at du gerne vil dele den sandhed, du mener at have fundet, med andre. Men hvis du vil have, at andre skal tolerere din tro, så må du også acceptere deres ret til at tvivle.

Du skal også huske på, at de kæmpeøgler, du ser på film, er lavet af nogle folk, der er meget dygtige til at snyde. De er ikke virkelige.

Det tror jeg faktisk også godt, du ved. Problemet er, at når vi går for meget op i den slags fantasifostre, risikerer vi at miste forbindelsen til den virkelige verden.

Måske skulle du lade computeren stå en gang imellem og gå ud i det dejlige vejr med dine kammerater. Det kan godt være, det lyder meget voksent og irriterende, og jeg tør næsten ikke sige, at du måske engang, når du bliver ældre, vil se anderledes på det.

Indtil da skal du naturligvis have lov til at være barn. Og hvis du senere i livet finder ud af, at du stadig har brug for noget at tro på, ja så er der jo nok af muligheder.

Livet kan godt være hårdt engang imellem. Du skal altså vide, at jeg respekterer din tro og alle, som deler den.

Mange Hilsener og alt godt fra

Erwin Neutzsky-Wulff