Tak

 

Hej Erwin
Ham den ivrige biblioteksbruger (Mig) skriver igen. Jeg lyttede til dit råd, og i dag erhvervede jeg mig RUM, jeg er stolt og føler mig forført. Samtidigt er jeg lidt skræmt over min hengivenhed til "Verden" som har givet mig meget i mit liv. Jeg begyndte at tro på dig, og følger dit råd (købte RUM), så jeg kan tro endnu mere på dig. Alligevel kan jeg ikke lade være med at smile af mig selv. (Lade guden selv gøre en indvirken på en af sine tilbedere? Det forekommer mig paradoksalt). Alligevel ved jeg at det var det rigtige jeg gjorde, da jeg købte bogen. Jeg kan endnu ikke læse den, men jeg vil fortælle alle, at jeg har den. For nu er jeg en af jer.

Tak fordi at du deler dine tanker med mig. Tak for ikke at lade mig ensom, men vise mig at jeg ikke er så ensom som jeg gik og troede. Dette er en tak til ham som introducerede mig for "Verden"

Men alligevel bliver jeg også nød til at rette en lille tak til dig Erwin, det er trods alt dig der har skrevet den. Flot arbejde. Og jeg glæder mig til at overgå dig (En ydmyg udfordring)

Den ivrige Biblioteksbruger.

 


 

SVAR

 

Selv tak og held og lykke med RUM!

Erwin