Et par eksemplarer af Døden og Havet

 

I Biblioteksboghandelen, Kultorvet 2, København har de et par eksemplarer af Døden og Havet liggende i kælderen. De er også billige.

 


 

SVAR

 

Så er det bare med at komme derned før antikvarerne! Jeg har også bemærket, at en frafalden averterer sin samling til salg ved Korsvejen til spotpris - nu har man jo ikke længere forummet til at udtrykke sin absolut despekt for det forfærdelige menneske.

Man skulle ellers synes, det var en dyr fornøjelse at sælge tusindkronersbøger til hundrede, men måske har man for mange penge, nu socialhjælpen ikke længere går til trykning af Faklen. Endelig kunne man jo også forestille sig, at de pågældende titler på mystisk vis er forsvundet, hvis nogen skulle call the man's bluff.

Jeg tvivler stærkt på, at der er nogen, der rydder op på siden, så i det lange løb er det måske i grunden en billig anti-Neutzsky-Wulff-reklame. (Det er en anden ting: Måske skulle man enten få nogen til regelmæssigt at checke, at annoncerne stadig er aktuelle, eller også nedlægge noget, der ellers kun kan være et irritationsmoment for prospective buyers.)

En anden brevkasseskriver "nægtede at tro på", at Thurs Antikvariat virkelig tog 900,- for MAGI og 850,- for VERDEN. Når man begynder offentligt at benægte noget, enhver kan få bekræftet ved en telefonopringning, må man godt nok være langt ude. I've said it before - get a life!