En connection mellem dit og Wilson's forfatterskab?

 

Er jeg på vildspor eller er der en connection mellem di og Robert Anton Wilson's forfatterskab?

 


 

SVAR

 

Jeg har ikke kunnet finde den person, du nævner, i noget leksikon - jeg går ud fra, at det er en yngre forfatter, så måske skulle du spørge ham? Jeg tror ikke, nogen, der virkelig har sat sig ind i forfatterskabet, i fuldt alvor kan tro, at jeg er på nogen måde påvirket af nogen anden forfatter - og da slet ikke samtidige.

Måske er det det, der er vanskeligst at vænne sig til for anmelderne på en tid, hvor alle skriver af fra alle. Men dette skyldes jo, at det akademiske proletariat er begyndt at skrive bøger, og på universitetet kan man som bekendt ikke tillade sig at sige noget, en anden ikke har sagt først.

Så skulle man være så uheldig at få en ide, går den meste tid indlysende med at finde et citat af en anden idiot (det er så hans ansvar, at han selv har fundet det hos en tredje). Ak ja, sic procedit mundus!