Hej

 

Min ven og jeg er blevet betaget af folks reaktioner på dine bøger... så nu har
vi begge besluttet at læse en af dine bøger. Helst ville jeg læse "Rum", men
da den virker til at være udlånt på alle landets biblioteker, og min pengepung
ikke strækker til at erhverve den lige i øjeblikket. Så jeg har besluttet at
læse "GUD" da jeg os' gerne vil have læst en af dine bøger til når vi skal
fremlægge vores projektopgave. Jeg ved selvfølgelig ikke med sikkerhed om der
er noget der kan bruges til netop dette formål, men det er da et forsøg værd.
Men hvorom alting er synes jeg du virker som en meget spændene person, og jeg
har tænkt mig at læse dine bøger, da det virker som om mange udvikler sig
meget som personer ved dette.

Hvilke af dine bøger vil du foreslå jeg/vi læser først, eller rettere efter
"Gud"... da jeg allerede er i gang med at læse denne.

Mange hilsner:

Lasse koopmann og Adam Hummel Ebsen

 


 

SVAR

 

Nå - de fleste plejer at blive skræmt væk af de underlige mennesker, der læser mig, de tror, det er det, de er blevet underlige af (og det er det måske også). Hvis jeg ikke kan få jer overtalt til at læse RUM - og jeg synes, da heller ikke, I skal gå til den yderlighed at KØBE mig, før I har set, om det overhovedet er noget for jer - må jeg jo tænke mig om.

Meget grønne læsere anbefaler jeg gerne SKRÆKKENS ABC, som er uhyre letlæst, men alligevel indeholder en del af forfatterskabets kvaliteter i meget kort begreb. Så er der DØDEN - problemet er jo, at man lige skal vænne sig til mit lidt specielle emnevalg, og der er sidstnævnte så socialrealistisk, jeg nu kan blive.

2000 glider også erfaringsmæssigt forholdsvis let ned, mest på grund af de mange små historier - ja, I må gerne springe de første 27 sider over, hvis I er hjerteligt uinteresserede i det naturvidenskabelige grundlag for intrigen, som ellers er en af mine forcer - men også efter sigende en svaghed, folk synes, det er så GABENDE kedsommeligt med al den videnskab - for slet ikke at tale om religion og filosofi! på den anden side kan det jo også være rart at føle sig klog, og det er man nærmest pr. definition, hvis man læser Neutzsky-Wulff, super-nørd, anarkist og syg i hovedet - men det finder I ud af! Good luck (you're gonna need it) og først og sidst: Have Fun!

Velkommen på afdelingen

Erwin