DIN RACIST!!!

 

Hvem er det lige du tror du er?! Hvorfor kan du ikke svare folk ordentligt når de spørger dig pænt om noget?? Eller det er måske for meget forlangt, eller hvad?! DIN RACIST!!! Man har nok et problem oven i sit bette dumme hoved....!!!!! men det må du selvfølgelig osse selv om... tsk tsk ..... (gæt selv hvad der står)

 


 

SVAR

 

Okay, her et ordentligt svar på et vel egentlig ikke specielt ordentligt (racist? dumme hoved?) spørgsmål. Nu ved jeg ikke helt, hvad du hentyder til, men måske er det mine humoristiske (hvilket er noget andet end uforskammede) svar på spørgsmål, som nok fra starten ikke var særlig alvorligt ment.

Faktisk synes jeg selv, jeg holder mig på den pæne side, og det kunne da endelig også tænkes, at der var nogen, der syntes, det var meget morsomt at få noget så personligt som et lille vers fra forfatteren. Men det er da rigtigt, at der er visse ting, der irriterer mig, og så vil jeg hellere smile end brokke mig - når man nu kan smile og også somme tider få andre til det.

Kan du andet end være fornærmet? Jeg håber det, mest for din egen skyld.

Hvad er uforskammethed? Problemet er jo, om man skal definere det ud fra afsenderens eller modtagerens forudsætninger.

Er det uforskammet at gøre uskyldigt grin med nogen, der sender en noget lidt uigennemtænkt? Eller er det - think this through - uforskammet at ulejlige en kendt og travl person med et dumt spørgsmål - dumt, fordi man ikke har gjort sig den umage at finde ud af, hvem manden er, og om der overhovedet er mening i at stille ham det spørgsmål, om man selv har tilstrækkelige forudsætninger for at forstå svaret, eller eventuelt, om det allerede findes i den brevkasse, man benytter.

Føj hertil den mere eller mindre underforståede nedladende flabede tone - let's ask the nut! så tror jeg ærligt talt ikke, der er nogen, der har grund til at beklage sig. Men lad nu mig til en afveksling gætte på dit hjernerumfang.

Skal vi vædde på, at du tilhører evighedsbørnehavegenerationen, firserårgangen, som blev spurgt om din "mening", inden du kunne bøvse uden hjælp. Som man aldrig lod ane, at det kan være en god ide at lære at stave og måske endda læse et par bøger, inden man drager nogen endegyldige konklusioner, eventuelt fordi det gjorde dig en hel del lettere at kontrollere.

For du tror da ikke i fuldt alvor, at du har nogen som helst selvstændige meninger ud over den med, at du gerne vil have flere lommepenge? Se og lyt dig om i din klasse og spørg dig selv, om der er nogen, der er andet end kanonføde, undtagen måske ham den underlige nede i hjørnet, som ikke utænkeligt læser Neutzsky-Wulff.

Det får mig til at spekulere på, hvad du mener med "ordentlig" (respektfuld? høflig? venlig? dannet?) og om du virkelig selv mener, du og dit brev kvalificerer til nogen af disse betegnelser. Der kunne lige så godt have stået øf.