Indføring i RUM

 

God dag!

Godt så!
Indføring i RUM er et HÆFTE, som er en ...indføring i RUM. Den køber jeg, så snart du gør det muligt (where can I sign up).
Hvad er YABASHA så, og har du nogle tilbage?
Jeg har til min store glæde set, at RUM ligger og venter på mig på "mit" bibliotek, og jeg vil være i besiddelse af den nødvendige tilhørende litteratur...
Tak, i øvrigt, for den smukke sang i bogmessen i Århus. Måske Anne Linnet og du kunne lave et samarbejde i stil med det hun og Møllehave havde ("Stjerne og sol og måne, dem får vi lov at lå-ååh-ne")?
Jeg vil gerne spille guitar!

Hilsen
Jørgen K. Laursen
Ny Kastetvej 19a
9000 Aalborg

 


 

SVAR

 

Kære Jørgen!

Jagudsketak for bibliotekerne! Uden dem ville jeg være død af sult, og du kunne godt dele min i forvejen ikke imponerende læserskare med ti - lad os håbe, den ny regering i sin uendelige visdom vil lade os beholde dem, hvis der bliver penge tilbage, når kogebogskribenterne har fået deres kunststøtte, og det Kongelige er bygget om til stadion!

Det er endnu ikke klart, om INDFØRING kommer i boghandelen - stay tuned to this station for further information. YABASHA er et one-shot magazine, hvor der også står lidt om RUM - jeg har på fornemmelsen, at udgiveren Frank Brahe (fpb@tdk.dk) har lagt et par eksemplarer til side til sin alderdom, måske kan du lokke et ud af ham.

Tak for tilbuddet med guitaren. Jeg foreslår, du øver dig på følgende, som jeg hører, er blevet indstillet til Weekendavisens lyrikpris:

Vi må passe på denne jord,
den er nemlig vores mor,
nu må vi holde op med at slås,
vi ved jo godt, at det er det bedste for os.

Hils bibliotekaren, når du henter RUM. Og BON VOYAGE ...

Mange Hilsener

Erwin