En slags usynlig elsker

 

Din side var mere interresant før forumet blev genåbnet. Hvorfor får de andre, som gerne vil proklamere deres personlige livsanskuelse ikke bare deres egen hjemmeside (det kan gøres gratis), gad vide hvor mange 'hits' de så får.
Anyways...Jeg er gået i stå i Rum. Måske fordi jeg ikke rigtigt ved hvordan jeg skal reagere på det der skete da jeg først kom i gang med den.
For at uddybe det, har jeg om natten haft besøg af et eller andet. En slags usynlig elsker af dominerende art. Dette ville passe mig glimrende, men jeg er lidt bange for at overgive mig til noget, hvis intentioner jeg ikke kender. Nogle gange kan jeg mærke allerede når jeg kommer ind i min lejlighed at det vil ske når jeg lægger mig til at sove. Tror du det er noget der kan gøre skade...Er der noget der kan gøre skade hvis man ikke frygter?
I øvrigt er jeg begyndt aktivt at studere shamanisme, med glimrende resultater. Er dette kompatibelt med det man kan lære i Rum?

M.V.H.

Marc, a wonderer in time

 


 

SVAR

 

Forummet er jo ikke ment som et alternativ til den øvrige hjemmeside, men blot som et komplement - hvis man ikke er interesseret i, hvad andre besøgende på siden mener om dit og dat, kan man jo endelig bare lade være med at gå ind på det.

Det lyder, som om du har haft besøg af en vis bog. Et eksemplar af RUM er potentielt et levende væsen, en litterær tupilak (for nu at benytte en shamanistisk term). Den er med andre ord programmeret til at absorbere psykodynamik fra dig, henefter en succubus.

Resultatet er en art didaktisk golem vakt til live af bogens EMETH. Men lad nu være med at gå i panik! Det er hverken mere mystisk eller farligt end at så karse i vat ...