Er de værd at læse?

 

Hej Erwin,

Da jeg er ivrig efter at studere okkultisme og magi m.m., så ville jeg spørge dig hvilke bøger du kunne anbefale, som der giver et ordentligt indblik disses verden, uden at være poplitteratur, og jeg mener bøger udover dine egne 2.
Jeg har læst referencer fra Lovecraft, som for eksempel Saducismus Triumphatus, men også referancer fra S. L. MacGregor Mathers oversættelse af Salomons Nøgle, hvor han bespotter en bog om sort magi jeg ikke kan huske navnet på.
Men er de værd at læse?

p.s. Du må meget gerne nævne så mange titler som muligt... HELST!

Mvh.
Den spørgende

 


 

SVAR

 

1. Rum
2. Erwin Neutzsky-Wulffs "Rum"
3. Neutzsky-Wulffs "Rum"
4. Wulfs "Rum"
5. Interius Spatium
6. Spatium Interius
7. Rooms
8. Neutzsky-Wulffs hovedværk
9. Neutzsky-Wulffs nyeste
10. Neutzsky-Wulffs mesterværk