Legalisering af hash

 

Kære Erwin, hvad mener du om at Sf og Enhedslisten ønsker at legalisere hash?
kh fra Stine

 


 

SVAR

 

Det virker underligt at forbyde hash, når spiritus er tilladt. I mange kulturer spiller hash (eller opium) faktisk den samme rolle som spiritus, som et middel til at sikre proletariatets bevidstløshed.

I øvrigt havde jeg hørt, at det var et af vores nye regerings mange initiativer, i tilslutning til prostitutions- og rovmordspakken. Man føler, at flygtningeorganisationerne med deres overdrevne fokus på Mellemøsten ofte helt glemmer vore egne østlige naboer, som endnu ikke er kommet sig over det kommunistiske diktatur, og prøver at rette op på dette misforhold ved at give indrejsetilladelse for kvinder i alderen femten til femogtyve år. I modsætning til den ansvarsløse socialdemokratiske politik har man endvidere sørget for beskæftigelse til dem, så de ikke kommer til at ligge skatteyderne til byrde, men tværtimod vil gøre Danmark til et mere attraktivt feriemål, måske endda udkonkurrere Thailand.

Om legaliseringen af rovmord (radikal liberalisme) udtaler justitsministeren: Det er en kendsgerning, at mange rovmordere ikke betaler skat. Hvorfor skal statskassen snydes for disse indtægter? Vi kan jo alligevel ikke forhindre, at disse ting sker - politiet har trods alt andet at gøre, tænk bare på alle demonstrationerne!

Vi har jo nemlig nu fået en statsminister med en IK over 100 - bare synd, at han spiller for det gale hold - så nu går det hurtigt. Personnummerbeviserne ryger nu - yessir - pr. 1. april udskiftes de med to skilte, som alle borgere skal bære synligt: LØNMODTAGER eller ORGANDONOR ...