En indgangsvinkel

 

Som ny besøgende på denne side finder jeg det meget svært, at finde en indgangsvinkel. Hvor skal jeg starte, hvad er det i det hele taget for noget osv. En kort introduktion kunne være passende. Jeg har nu været herinde en halv time uden egentlig at vide hvad det er. Det eneste jeg ved, er at en af mine venner, som er anarkist har anbefalet dig. Også mht. til debatrummet, ser jeg ikke umiddelbart hvor man opretter sig selv som medlem. Jeg ved godt at dette kan modsvares med, at man det tager sin tid at trænge ind i et emne, men jeg synes der er behov for en "smagsprøve" først. Specielt hvis det er din hensigt at trænge ud til de bredere lag. Er du enig i min kritik, og hvis ikke hvor finder jeg de grundlæggende informationer om hvad dette egentlig er?
P.S. Jeg er ikke den bedste internetbruger, hvad der kan have haft indflydelse.

 


 

SVAR

 

Din kritik er taget ad notam, og du vil fra nu af finde et (forhåbentlig) bedre enw.dk ...

PS: Hils din anarkist-ven. LIBERUM VETO!