Sebastian

 

Kære Erwin

Det har været enormt spændende at diskutere politik med dig. Hvis der findes sådan noget som politiske grundholdninger, så tror jeg ikke at det er der vi er så forskellige. Vi har bare hver vores taktiske tilgang. Nu har vi anklaget hinanden for at være racister og vi har grint meget af det.

Er du mon klar over, hvad O & M´s dialektiske tilgang til politik og racisme har betydet for mig?

Den medvirkede til, at frelse mig fra de frelste og jeg håber blot at gøre en smule gengæld.

Hvad jeg savnede i O & M, var en indsigt i islam og Muhammed. Jeg har ikke noget mod jøder, kristne, muslimer eller nazister, men jeg har meget imod de ideologier som de lider under.

Hvorfor ikke være konsekvent og kalde en spade for en spade og Muhammed for en månesyg wannabe jøde? Det er da en besynderlig diskrimination.

Muslimer er vel for fanden da mennesker først og dernæst muslimer.

FN, EU, Faklen og minoritetspartiet sælger ikke billetter! De skræmmer befolkningen direkte i armene på ”fjenden”. Du skammer dig over Faklen, men slidet behøver ikke at have været forgæves. Min egen politiske baggrund er ræverød, hvilket giver mig en form for rygdækning, når jeg angriber islam eller ”antiracismen”.

Hvor mange på forum betragter mig mon stadig som racist? Snart langer jeg ud til højre og snart til venstre. Jeg angriber dig og jeg forsvarer dig. Hvilken bås passer jeg i?

Det gør mig ondt hvis jeg har såret dig, men jeg håber fanden gale mig, at jeg slog til.

Om du vil bringe dette i din brevkasse eller ej, er mig fuldstændig ligegyldigt.

Du er kongen. Jeg er bare en nar.

Venlig hilsen og alt godt fremover!
Sebastian

 


 

SVAR

 

Helena plejer at titulere sig selv racist: Hun kan ikke lide danskere, but I'm working on it. Som nævnt i et af mine indlæg i WA samt et svar på et spørgsmål om seriemordere her i brevkassen, anser jeg fordomme for at være det bedste forsvar mod racisme - de skal bare ikke komme fra tegneserier - you know, nazister er homoseksuelle sadister, etc. men fra omhyggelig iagttagelse.

Litteratur består af denne type generalisationer om kvinder, børn, mennesker, osv. Så længe du mener at vide, hvad du kan forvente af en bestemt befolkningsgruppe, bliver du ikke skuffet og kan omfatte dem med sand menneskekærlighed.

Problemet opstår først, når du tvinges til at revidere dine fordomme - men så må du bare lave nogle nye! Nu skal man jo heller ikke overgive sig for let, ikke lade en god teori spolere af kendsgerninger, som Einstein plejede at formulere det - især i betragtning af, at kendsgerninger er det blødeste, som findes - fordomme med tal, kunne man måske kalde dem.

Jeg er ked af, at O&M har frelst dig - det var sandelig ikke meningen! Og så synes jeg i øvrigt, du skal læse kapitlet MÅNENS ENGEL i VERDEN om Muhammads folkedrab på de lærde jøder, der gjorde nar af hans analfabetiske religion, og andet godt - Rushdie - eat your heart out!

Nu skal man jo passe på ikke at blive for populær - som bekendt er alle vellidte mennesker kæltringer - så derfor er det da opportun(is)t(isk) fortrinsvis at gøre nar af det, man ikke må gøre nar af - jeg kæmper kun for sandhed og ret, når jeg er absolut nødt til det. Hvordan kan man sige sandheden, hvis der er en anden, man er enig med?

Så er den jo straks tilsmudset, degenereret til en meningsløs consensus. Hvis det også bliver din sandhed, er den dermed holdt op med at være min i egentlig forstand.

Jeg ville ikke engang bryde mig om at dele underbukser med dig, og sandhed er dog noget så meget mere intimt. Som konceptualisation udspringer den af mine behov, som forhåbentlig ikke er dine.

Hvis vi var enige om, hvad der var godt, ville vi jo blive nødt til at slås om det. Som du ser, er enighed årsagen til al ufred i verden.

Hvis hver blot havde sin egen sandhed, ville der ikke være noget at skændes om. Nej, du har ikke såret mig - den brevbombe, du åbenbart har sendt, nåede slet ikke frem, postvæsnet er så upålideligt på disse kanter.

Jeg er da ked af, at du ikke gider være med mere - dine indlæg hørte efter min mening til de få lyspunkter i et indtil videre ikke synderlig frugtbart forum. Men hvis du har vigtigere ting at tage dig til, I'll understand. Faktisk har jeg inderligt ondt af enhver, der ikke har noget bedre at tage sig til end enw.dk ...